TOP termékek

Cikkek az egészségről - blog

09
Nov

Nem kis izgalom, amikor az ember az első kenyérsütésére készül. Mindenki azt szeretné, ha az első kenyér tökéletes lenne és sajnos nagy csalódás, ha nem úgy sikerül. Ennek elkerülésére szeretnék néhány ötlettel, tanáccsal segíteni.

09
Nov

Legyen az liszt, szín, szám vagy bármi más, most megtudhatod azt, hogy melyik lisztet mire használhatod!

09
Nov

Legendás szépségű nők, mint Cleopatra és Sissi osztrák császárné az istenek ajándékának tartották és bőségesen használták testápolásra a kecsketejet és melléktermékeit. Tudták, hogy a bőrt bársonyossá teszi, fokozza a jó közérzetet és gyógyhatással rendelkezik. Hippokratész is esküdött rá.

09
Nov

Az ekcéma a bőr krónikus, gyulladásos, az immunműködés egyensúlyának zavara miatt kialakuló betegsége. Mivel minden betegségnek lelki háttere van, ezért az ekcémáról is elmondhatjuk, hogy a mai gondolkodás tipikus tükre, mely a következő tevékenységekben nyilvánul meg...

09
Nov

A székrekedéses esetek többsége funkcionális eredetű, a bélizomzat gyengesége vagy a nem megfelelő étkezés miatt. Átlagos székrekedést táplálékhigiéniával kell javítani. A bél újraszoktatásáról és izomzatának megerősítéséről van szó, hogy segítse a széklet haladását. Íme néhány hasznos tanács a székrekedés leküzdéséhez.

09
Nov

Ha lenne egy grafológus ismerőse, mit mondana az Ön írásáról az étkezési szokásaival kapcsolatban? Megfelelően táplálkozik? Nincsenek hiánybetegségei? Megfelelően működnek az emésztéssel kapcsolatos szervei?

09
Nov

Szoktatok legalább egyszer egy nap együtt étkezni, mint család? A mai rohanó világban sajnos sok családban semmi szervezettség sincs ebben, mindenki akkor eszik, amikor akar, vagy tud. Pedig nem csak a fizikai szükségletről van szó.

09
Nov

Az egészséges táplálkozás divatos téma manapság, de ritkán találkozunk átfogóan tárgyalva a témával. Inkább egyes termékek révén halljuk, hogy milyen egészséges. Már szinte a piacon árucikként szereplő valamennyi termékről olvashatunk cikkeket, melyben "bebizonyítják", hogy egészséges. Rengeteg vélemény és ellenvélemény van a porondon. Ez a cikk célja, hogy átfogó összképet kapjon az olvasó, mitől, hogyan lehet egészséges a táplálkozásunk.

09
Nov

Az étkezés önkéntes és tudatos folyamat, ezért alakítható. A személy elhatározásától függ. Ezért, ha az étkezési szokásainkat egészségesebb irányba akarjuk változtatni, akkor ez mély, tudatos meggyőződést igényel.

Ez bekerül a blogba.

Web Analytics