TOP termékek

Medicura étrendkiegészítők

Medicura étrendkiegészítők

Medicura termékbiztonság

A felhasználók egészségtudatossága folyamatosan nő. Ahogyan az emberek tudni szeretnék, honnan származik a hús és a zöldség, amelyet elfogyasztanak, ugyanúgy az étrend-kiegészítők, italok és egyéb
élelmiszerek esetében is igénylik az átláthatóságot. A Medicura AG felkészült ezekre az igényekre.

Az 1998-ban,Oswald Gessner által alapított vállalkozás először egykereskedőház volt, amely saját receptúrája szerint készítetett más vállalkozásokkal természetes termékeket és étrend-kiegészítőket. A
kecsegtetőújdonságokkal, amelyeket a Medicura ma kínál, megváltozott a koncepció.

"Azáltal, hogy ma mi magunk végezzük a gyártást, a teljes előállítási folyamat a mi felelősségünk" - meséli Oswald Gessner, a cég elnöke.

A Medicura elismerései

A Medicura Naturprodukte AG Burglauerben egy kiváló minőségű bio italokat gyárt most már lassan 15 éve.

A Medicura AG egy BIO tanúsítvánnyal rendelkező üzem, továbbá öko-, valamint élelmiszerkontroll alatt áll. A Medicura-nak saját EU-engedélye van, így rendelkezik a feldolgozáshoz, forgalmazáshoz és a harmadik országokból történő behozatalhoz szükséges BLE-engedélyekkel (Szövetségi Mezőgazdasági és Élelmezésügyi Hivatal, Bonnban).

"Saját receptúrával, innovatív termékeket dobtunk piacra, amelyek a természet erejére építenek" - nyilatkozta Oswald Gessner.

A Medicura innovatívnak mutatkozik azokkal a vitálanyag-koncentrátumokkal és italokkal is, amelyek garantálják a táplálékkal történő optimális ellátást.

A múltban még az egyik legnagyobb német természetgyógyász-szövetség is az év termékének választotta aMedicura AG egyes termékeit.

"Kedves Gessner úr, szívből gratulálok ehhez a kitüntetéshez. Ön nagymértékben járult hozzá a természetgyógyászathoz és biztos vagyok abban, hogy az 'Év Termékének' történő választás kihirdetése után, különösen a német természetgyógyászok szövetségi médiáiban történő nyilvánosságra hozatal után vállalatának hullámai nem csak Németországban, de nemzetközileg is magasabbra fognak csapni.

Hangsúlyozottan szeretném Önnek elmondani, hogy Ön ezt a kitüntetést reklámtechnikai célokra használhatja fel. Mégegyszer köszönöm - gratulálok!"

Minőség és ár

A minőséget és a kedvező árakat, a jól képzett és magasan motivált dolgozók, a legújabb és jól bevált nyersanyagok használata teszik lehetővé. A tapasztalatok és a know-how folyamatos bővítése teszi lehetővé a Medicura számára azt, hogy komplex, gyártósemleges és modern megoldásokat kínáljon az ügyfelek igényeinek történő megfelelés érdekében.

Hogyan érjük el a maximális minőséget?

A Medicura neves cégekkel működik együtt az analitika és az élelmiszertechnológia területén annak érdekében, hogy fejlesztéstechnikailag mindig tudjon haladni a korral. Természetesen együttműködünk, mondja Oswald Gessner, a táplálkozástudományi szakemberekkel, a közhiteles szakértőkkel és híres egyetemi professzorokkal.

A Medicura erősségei

  • egy motivált, dinamikus csapat
  • nagy modern termelőegységek
  • gyors ügyfélszolgálat és szervíz
  • nagy forgalom és ezáltal mindig friss áru biztosítása.

A trópusi bio gyümölcslevekhez a nyersanyagot egyenesen Közép-Amerikából, a Cook-szigetektől, Ceylonról, Thaiföldről, Tibetből, a Közel-Keletről továbbá Kanadából importáljuk. A fekete berkenyét, a homoktövist, a bodzát és az áfonyát Németországból szerezzük be.

Web Analytics