TOP termékek

Salaktalanítás, méregtelenítés

Méregtelenítés

A kiválasztó szervekben felhalmozódott méreganyagok, toxinok, kemikáliák és egyéb vegyületek eltávolítása a veséből, májból, epéből, idegrendszerből, gerincvelőből, szív- és érrendszerből.

Salaktalanítás

Az emésztőrendszerben keletkezett salakanyag és az ott felhalmozódott méreganyagok, gyógyszer és antibiotikum maradványok, illetve az általuk elpusztított bélflóra, probioticum törzsek és bélbolyhok eltávolítása.

Fontos, hogy a méregtelenítés és a salaktalanítás mindig együtt és egymást követően történjen, valamint, hogy a salaktalanítást követően a probiotikumok pótlása a szervezetben megtörténjen. Ettől fogva lényegesen javul az emésztésünk és a kiválasztó-rendszerünk működése és immunrendszerünkben is lényeges lesz a javulás. Ld. még: Jó egészséget! Kisokos: Méregtelenítés, tisztítókúra; Immunrendszer, immunrendszer erősítése

Az immunrendszer erősítésének lehetséges lelki háttere

Amikor teljesen tökéletesnek, egésznek és kereknek érezzük, tapasztaljuk a világot. Ez csak abban az esetben jön létre, amikor az örömet megéljük és megtapasztaljuk. Ennek következtében békesség, megelégedettség jár át bennünket, ami pedig harmonizálja a belső tüzet. A tűz egyensúlyában lesz leginkább tökéletes az immunrendszer. (Forrás: Pósa Ferenc: A betegség mint pótcselekvés)

Népi gyógymódok

A málnalevéltea méregtelenítő és salaktalanító hatással is rendelkezik, serkenti az anyagcsere folyamatát a beleken keresztül.

Web Analytics