TOP termékek

Dr. Juice

Dr. Juice termékek

Kutatásainkból lényegesnek találjuk kiemelni az előállítás során használt ultratiszta víz és a nagytisztaságú Quadrát ezüst fontosságát. Csak kizárólag ezen alapanyagok használatával lehet elérni a szóban forgó kiváló minőséget, ami a megfelelő hatást eredményezi.

Fontos az előállításnál keletkezett ezüst részecskék mérete és tisztasága. Minél kisebb méretűek az ezüst szemcsék, annál hatásosabbak a szervezetben, egyrészt a megnövekedett fajlagos felület, másrészt a könnyebb elterjedés miatt. A tisztaság pedig azért, mert ha nem megfelelő ezüst minőség és víztisztaság van jelen a gyártásnál, akkor nemkívánatos vegyületek keletkezhetnek.

GLP (Good Laboratory Practice) minősítéssel rendelkezik a víztisztító és szűrőberendezés, amit az Ezüstkolloid gyártáshoz használunk. Alapanyagaink is minőségi bizonylattal rendelkeznek, amelyek megőrzésre, kerülnek, kérésre megtekinthetők.

Igyekszünk termékeinket laboratóriumi körülmények között a legnagyobb körültekintéssel, a legjobb eszközökkel és a legmegfelelőbb alapanyagokból előállítani.

Web Analytics