TOP termékek

Vitaking

Vitaking

Miért szednek az emberek étrendkiegészítőket, vitaminokat?

Az első ok

A megkérdezetek 58%-a betegségek megelőzése, elkerülése miatt kezdett el valamilyen étrendkiegészítőt szedni.

A második ok

A válaszadók további nagy százaléka azért kezdett el vitaminokat szedni, mert tudja, hogy az ételeinkből nem tudjuk magunkhoz venni, azt a mennyiségű tápanyagot amire valójában tényleg szükségünk lenne.

A harmadik ok

És a harmadik legtöbb érvet pedig az kapta, hogy az emberek nem szeretnének fáradtak vagy kimerültek lenni a nap végére, ezért pótolják vitaminokkal az étrendjüket, ami által energikusabbnak, és kevésbé fáradtabbnak érezhetik magukat.

Valószínűleg Ön is azon egészségtudatos gondolkodású emberek közé tartozik, akik a fenti három válasz valamelyikével, vagy mindhárommal egyetért, és ezért Ön is tudatosan tesz az egészségének a megőrzése érdekében!

Ebben szeretnénk segíteni Önnek, hogy pontos képet kapjon arról mik azok a dolgok amiket meg kell figyelnie a vásárlás előtt az étrendkiegészítő termékek címkéjén, a hatóanyagok összetételével, a tabletták kicsomagolásával, és akár az árával kapcsolatban.

10 érv, hogy miért a Vitaking termékcsaládból vásároljon

  1. Kedvező áron juthat hozzá nagy hatóanyaggal rendelkező (mellékhatásokat nem okozó) vitaminokhoz.
  2. A vásárlóink azt mondják, valóban érzik a hatását az elfogyasztott vitaminoknak.
  3. Jó összetételű, komplex vitaminokat is talál a kínálatunkban.
  4. Az étrend-kiegészítők területén kivételesen széles választékot találhat meg nálunk.
  5. Termékeink kínálatát mindig úgy alakítjuk ki, hogy Magyarországon az engedélyeztethető lehető legnagyobb dózist tartalmazzák a vitaminok.
  6. A Vitaking termékek az ország szinte minden pontján könnyen beszerezhetőek - kiterjedt viszonteladói hálózatunknak köszönhetően.
  7. Folyamatos hazai piackutatásokra alapozott, kifejezetten a magyar lakosság igényeire összeállított és kifejlesztett vitaminokat talál a kínálatunkban.
  8. Nagyon sok hasznos információval és tanáccsal tudjuk segíteni az érdeklődőket a már meglévő tájékoztatóink, szakmai cikkeink segítségével. Valamint szakértő kollégáink és természetgyógyászaink segítségét is ingyen kikérheti!
  9. Saját és partnereink laborjaiban, folyamatosan ellenőrizzük az alapanyagok minőségét, és csak hibátlan, a termékspecifikációknak teljesen megfelelő vagy azt túlteljesítő komponensek kerülhetnek a gyártásunkba.
  10. Az összes Vitaking termék bejegyzett OÉTI (Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet) regisztrációs számmal, és zöld pipával rendelkezik, ami azt jelenti, hogy étrend-kiegészítőink a forgalmazáshoz szükséges minden magyarországi jogszabálynak megfelelnek!
Web Analytics