TOP termékek

Szafi FITT termékek

Szafi FITT termékek listája

SzafiNevem Burján Safira (Szafi) :), 2004 óta foglalkozom az egészséges táplálkozás kutatásával, és a fogyással, illetve a hízás okával.

Alaposan kitanulmányoztam a különböző diéták előnyeit, hátrányait, több éves kutatómunka eredménye az, hogy az elmúlt években több ezer nőnek segíthettem az egészséges fogyásban (értem ezalatt: hogy nem egyoldalú, szélsőséges diétával), vagy csak egyszerűen az egészséges (kiegyensúlyozott, változatos) táplálkozásban.

Hiszem, hogy egy jól beállított táplálkozással helyre állítható az immunrendszerünk, a hormonháztartásunk, az anyagcserénk, és elérhetjük a kívánt ideális testsúlyt.

Célom, hogy a termékeimmel, és receptjeimmel a kezdő háziasszonyoknak is segíteni tudjak. Ugyanis én azt vallom, hogy az a legtisztább étel, amit magunk készítünk el otthon, azokban az ételekben biztos, hogy csak az van, amit a diétánk megenged, nincsenek rejtett összetevők, adalékanyagok, mesterséges ízfokozók, és egyéb „szennyeződések”.

Lehetsz gluténérzékeny, tejérzékeny, tojásérzékeny, cukorbeteg, összetett ételallergiás, pajzsimirgy problémás, autoimmun beteg, paleo diétázó, vegetáriánus, vegán, vagy csak egy „egyszerű” fogyni vágyó én azon vagyok, hogy a legjobb tudásom szerint, a lehető legegyszerűbb és legfinomabb receptekkel segítsem ízletessé, és könnyen követhetővé tenni a diétát, vagy az életmódod.

 

Küldetés

Talán Te is azok közé tartozol, aki már többször próbált fogyni, sikerült is egyik-másik próbálkozás, de azután néhány hét alatt visszajöttek a nehezen leadott kilók.

 

Mi ennek az oka?

Legtöbbször az, hogy a fogyókúrába – különösen a szakszerűtlen fogyókúrába – belefárad az ember, kilátástalannak érzi a küzdelmet a kilókkal.

Máskor viszont éppen az elégedettség az oka: elértük a kívánt testsúlyt, most már félrelehet dobni a diétát, kezdhetünk enni!

Természetesen, hogy az a táplálkozásmód, amely régebben elhízást eredményezett, most is azt idéz elő, a sikeres fogyókúra után is. Éppen ezért kell lassú ütemben fogyni, hogy legyen idő megszokni az energiaszegény, egészséges táplálkozást, megtanulni annak alapszabályait. A kívánt mértékű fogyás bekövetkezte után már nem kell olyan szigorúan diétázni, mint a fogyókúra idején, de továbbra is tartózkodni kell az ún. üres kalóriák élvezetétől.

Azért hoztam létre ezt az oldalt, hogy neked is segítsek a megfelelő étrend kialakításában. Keress bátran szívesen segítek!

Web Analytics