A tápióka liszt vagy keményítő használatát leginkább süteményekhez – édesekhez és sósakhoz egyaránt – ajánljuk, hiszen maglisztekhez keverve kitűnő állagú kenyerek készíthetők belőle.
Gluténmentes
Összetevők: 100% tápióka liszt
| Átlagos tápérték | 100g termékben | |
| Energia | 1491 kJ (351 kcal) | |
| Zsír: | 0,1 g | |
| – amelyből telített zsírsavak | 0 g | |
| Szénhidrát: | 87 g | |
| – amelyből cukrok | 0 g | |
| Rost | 0 g | |
| Fehérje | 0,3 g | |
| Só | 0,01 g | |
| Az adatok tájékoztató jellegűek! | ||
Tájékoztatás
Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.











