Slim Pasta termékek

Slim Pasta csak 8 kalória?

Összesen CSAK 8 kalória, 0g szénhidrát és cukor, CSAK 0,2g zsír 10dkg termékben. Ettél már ennyire hatékony diétás ételt?

E mellett ha VEGÁN vagy VEGETÁRIÁNUS vagy, nyugodtan fogyaszthatod, mivel 100% természetes összetevőből vízből és konyak növényből készül. Cukormentes, így ha cukorbeteg vagy, akkor is bátran fogyaszthatod!

A tésztában a konyak növény lisztje és a zab rost keveréke található, amely megfelelő jólakotság érzetet biztosíthat az étkezés után.

Segítség a fogyásban

Mivel lassú a felszívódása a Slim tésztának, így kevésbé és később leszel éhes az étkezések után. Segítségével könnyen érhető el az egészséges fogyás és fenntartható súlycsökkentés.

A titok a konyak növényben található

Dél-Kelet Ázsiában már évszázadok óta használják fogyásra, diétára. Magas felszívódási képességével egy bizonyított táplálék az éhség és állandó falatozás elleni küzdelemben (persze ezeknek lelki okai is vannak, amivel szintén kell foglalkoznod).

Slim Pasta alapanyaga

A magas számú vízben oldódó rostok miatt képes csökkenteni a szívbetegségek rizikóját és alacsonyan tartani a koleszterin szintet.

Előnyök, ha konyak növényt eszel

  • megköti a zsírt a belekben, megelőzve ezzel azok felszívódását
  • hatására a máj több koleszterint alakít át epesavvá, így a vérkoleszterin szint csökken
  • lassítja az emésztést és a tápanyagok felszívódását, így lassú és folyamatos glükóz felszabadulás az eredménye
  • felszívja a túl sok epesavat a béltraktusból
  • eltolja az éhségérzetet és teltségérzést okoz, így nem szükséges nassolni

 

Web Analytics