TOP termékek

Cikkek az egészségről - blog

A bőröm megvéd engem, de mi védi meg a bőrömet?

2013.11.10 10:39

Felmerül a kérdés, hogy mi a jobb megoldás, olcsó tisztálkodási szereket vásárolni (mert arra van pénzem) vagy drágábbakat, de azok nem teszik tönkre a bőrömet. A válasz nyilvánvaló lenne, ha csak a szándékot néznénk. Önnek mi a véleménye

Múlt hónapban egy egészség napon vettünk részt. Volt egy kosarunk, amiben bemutattuk az Olivia szappanjainkat, ami nagy közönségsikernek örvendett - addig, amíg meg nem kérdezték az árát. 790.-ft. Innentől kezdve sok nézelődőnek elment a kedve, hogy engedjen annak a késztetésének, hogy a finom illat és a 100%-os természetes alapanyaggal védjék a bőrüket.

Elgondolkoztam egy régebbi cikkünkön, amiben arról írtunk, hogy milyen fontos védenünk a bőrünket, hisz ez az elsődleges "védelmi vonalunk" a külvilággal kapcsolatban.

Amióta tudom, hogy mennyi féle mesterséges anyag kerül egy folyékony szappanba, azóta sokkal körültekintőbben választom meg, hogy mivel tisztálkodom. A pár száz forintos folyékony szappanokat vegyi anyag tartalmuk miatt kézmosásra sem tartom alkalmasnak .

Azért, hogy pozitív tapasztalatról beszéljek, volt egy férfi, aki egyszerre 20 szappant szokott vásárolni (eddig nem tőlünk).

Természetesen felmerül a kérdés, hogy mi a jobb megoldás, olcsó tisztálkodási szereket vásárolni (mert arra van pénzem) vagy drágábbakat, de azok nem teszik tönkre a bőrömet. A válasz nyilvánvaló lenne, ha csak a szándékot néznénk. Önnek mi a véleménye?

Web Analytics