TOP termékek

Cikkek az egészségről - blog

Spirulina helye a főzésben

2013.11.10 10:43

Az egyik beszerző utunkon figyeltem fel az üzlethelyiségben velem szemező szépségre...Mivel egészen bensőséges kapcsolatot szoktam ápolni vele, rögtön észrevettem. Nem volt nehéz: formás, hullámzó alakja egyből magához vonzotta tekintetemet. Kecsesen odadörgölőzött áttetsző ruhájához, s színe, üde zöldként életet sugárzott magából.

Az egyik beszerző utunkon figyeltem fel az üzlethelyiségben velem szemező szépségre...Mivel egészen bensőséges kapcsolatot szoktam ápolni vele, rögtön észrevettem. Nem volt nehéz: formás, hullámzó alakja egyből magához vonzotta tekintetemet. Kecsesen odadörgölőzött áttetsző ruhájához, s színe, üde zöldként életet sugárzott magából.

Hozzá léptem, testét óvatosan tenyerem közé szorítottam. Csak néztük egymást és egyből tudtam, hogy Vele szeretnék egy gyertyafényes estét eltölteni! Terített asztal, sajt, vegeta és a gyengéd íze a számban, igazán elvarázsol...

...nem csak az ízével, hanem annak a tudatával, hogy az eddig is különlegesen készített nokedlit egy új módszerrel még egészségesebben tudtam elkészíteni.

Igen-igen, elsőre lehet, hogy furcsán hangzik, de az annyi pozitív tapasztalattal bíró spirulinát belekevertem a nokedli tésztájába. Így nem csak finom, hanem igen egészséges és laktató étellel leptem meg magam.

Arecept alapja egy galuskatészta (akár többféle lisztből is elkészíthető), majd 3db spirulina kapszulát tartalmát is hozzá tettem a keverékhez (a kapszula könnyen nyítható, így nem okozott gondot a hozzáférés az alga porhoz).

Kifőzés előtt így nézett ki a "massza":

Spirulina a konyhában

Sajnos, utána nem fényképeztem le, mert egyből elfogyott!

Spirulina kapszula jótékony hatásait így is lehet kamatoztatni...

Web Analytics