TOP termékek

SANCT BERNHARD csomag

SANCT BERNHARD csomag
SANCT BERNHARD csomag

Sanct Bernhard vitaminok

Bővebben
22 000 Ft
Egységár: 22 000 Ft/db
Részletek

Sanct Bernhard spirulina alga kapszula 360db

Spirulina a szervezet természetes egyensúlyáért

  • több mint 60%-ban emészthető zöldségfehérjéket tartalmaz
  • 8 létfontosságű és 9 olyan aminosavat tartalmaz, amelyet a szervezetün nem tud előállítani, mégis nagyon fontosak, mivel ezáltal a megfelelő fehérjék, enzimek és hormonok felépülhetnek
  • bőr és szemvédő alapanyagokat tartalmaz, mivel a spirulina alga sárga pigmentjeiből készíti a szervezet az A-vitamint és más karotineket (zexanthint, luteint, astaxanthint)
  • teljes B-vitamin komplexumot és E-vitamint is nagy mennyiségben tartalmazza
  • kiválló természetes cink, magnézium, kálium, kálcium, mangán, szelén vas és nem utolsó sorban foszfor forrás
  • jótékony hatása lehet az alábbi területeken: immunerősítés, regenerálódás, allergiás tünetek mérséklése, bőrrendellenességek és magas koleszterinszint, immunrendszeri problémák és vérszegénység, máj, vese és az emésztőrendszer működésének elősegitése

Több száz elégedett vásárlónk visszajelzéséből és személyes tapasztalatomból tudom, hogy néhány heti fogyasztás sokkal energikusabbnak érezheti magát az ember.

Spirulina alga kapszula

Sanct Bernhard Zöldkagyló kapszula 150db

A csontjaink, ízületeink, porcaink naponta vannak kitéve nagy terhelésnek így fontos lenne a folyamatos karbantartásuk és ne felejtsük el, könnyebb a betegséget megelőzni, mint a már meglévőt kezelni. Ezért a legfontosabb a prevenció!

Az időben észlelt és kezelt reumatikus betegségek többsége gyógyítható lenne, ha a kezdeti tünetek jelentkezésekor megtennénk a szükséges lépéseket.

Zöldkagyló kapszula

Sanct-Bernhard omega 3 halolaj kapszula 400 db

Halolaj, mint "jó zsír" 

Ma már tudjuk, hogy az egészséges táplálkozás mellett a vérzsír értékének és a homocisztein szint egyensúlyának is jelentősége van. A fontos omega 3 zsírsavakat viszont csak kevés élelmiszer tartalmazza. Ilyen forrás a zsírban gazdag halak, mint pl. lazac, hering, makréla.

A halolaj az omega-3 esszenciális zsírsav egy erős formáját tartalmazza. Bizonyos tanulmányok szerint az amerikai lakosság mintegy 90%-a hiányt szenved az olyan jó zsírokban, mint amilyen a halolajban is megtalálható, sok ember fordul a halolaj kiegészítők felé, hogy általános egészségi állapotát és teljesítményét feljavítsa.

Omega 3 halolaj kapszula


A csomag tartalma: 1 db Sanct Bernhard spirulina alga kapszula 360db, 1 db Sanct Bernhard Zöldkagyló kapszula 150db, 1 db Sanct Bernhard Omega 3 halolaj kapszula 400db

Tájékoztatás

Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

 

Adatok
Tömeg
500 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek
Web Analytics