TOP termékek

Jó egészséget! szakértői

Horváht Eszter

Horváth Eszter - Természetes gyógymódok tanácsadója

Szakértőink listája

Szakértőink segítséget nyújthatnak a betegségekkel, élettani folyamatokkal kapcsolatos általános tájékozódásban. Ugyanakkor ezek az információk semmilyen körülmények között nem alkalmasak személyre szóló, egyéni diagnózisok felállítására, az itt található információk nem alkalmasak orvosi kérdésekkel kapcsolatos döntések meghozatalára. Diagnózis felállítására kizárólag szakember képes a leletek és egyedi körülmények ismeretében.

P. Hirth Edina

Már 13 éves korom óta foglalkoztat ez a csodálatos tudomány. Annak tudok segíteni, aki az orvosi vizsgálatok mellett  szeretne többet tudni a betegségéről, aki az állapotával kapcsolatos információkat hasznosítani akarja a mielőbbi gyógyuláshoz, vagy aki a bajok megelőzésében aktív szeretne lenni. A grafológia egy igen hatékony technika nemcsak az egészségünk, hanem az ember szellemi, lelki állapotának felderítésére is.

P. Hirth Edina, grafológus

Antalné Putnik Judit - fitoterapeuta-természetgyógyászAntalné Putnik Judit vagyok, a végzettségem fitoterapeuta-természetgyógyász. A gyógynövények titokzatos világa minél jobban megismerem, annál több meglepetést okoz. Kicsit olyan a mechanizmusuk, mint egy zenekaré. A jól összeválogatott növények erősítik egymás hatását és szebben "szólnak", mint szólóban.

A másik érdekesség, hogy teljesen személyre szabottak. Az évek hosszú során át összegyűlt tapasztalataim azt mutatják, hogy sosem lehet általánosítani, mindig figyelembe kell venni az egyéni adottságokat, egészségi helyzetet, teljesen más keverék kell mondjuk egy fejfájásnál, ha az illetőnek bél gondjai vannak és más keveréket kell innia, ha az előállott stresszhelyzet okozza azt, megint mást kell fogyasztania annak, akinél erős mérgezettség áll fent.

Így van ez a különböző gyógymódokkal is, van akinek vízkúrát ajánlok, másnak a nyers táplálkozást, de a borogatásokkal is szép eredményeket lehet elérni.

A nyers táplálkozásra másfél éve tértem át, megszabadultam 18 kilótól  és az általános egészségi állapotom is sokkal jobb lett tőle. Az enzimekben gazdag ételek és a gyógyteák fogyasztása  sok segítséget nyújt azoknak, akiknek ezt az életformát javasoltam.
Honlapom:  borsika-levele.webnode.hu/

Antalné Putnik Judit - fitoterapeuta-természetgyógyász

Horváht Eszter

Természetes Gyógymódok TanácsadóGyógyítói hitvallásom, hogy az egész több, mint a részek összege. Vagyis egyben, Egységként kezelve az embert, lehet valódi és tartós gyógyulást elérni. Legyen szó testi, lelki, vagy akár mentális problémáról. Félelmetesnek hangozhat elsőre, hogy egy kis köhögésnek nézzük meg a lelki, valódi kiváltó okát, s ne "csak" gyógyteát igyunk rá. A régóta húzódó betegségek, és az "épp most beállt derék" hátterében egyaránt lelki sérülés, fájdalom húzódik. A hatékony fizikai gyógymódok mellett a mélyen lévő okok feltárására, és ezek megoldása hoz gyógyító megoldást.
"Fűben-fában orvosság". Napjainkban a fitoterápia - gyógynövények gyógyító, vagy terápiás felhasználása - elismert alternatív orvostudomány, amelyhez egyre többen fordulnak. A növények gyógyító hatása a bennük lévő vegyületektől, az aktív hatóanyagoktól függ, amelyek többé-kevésbé markánsan befolyásolják szervezetünk biokémiai folyamatait, így sok betegség lefolyását is. Épp ezért szívesen fordulok a gyógynövényekhez, bármilyen egészségügyi problémával találkozom.

Horváth Eszter - Természetes gyógymódok tanácsadója

 

Web Analytics