TOP termékek

Antalné Putnik Judit - fitoterapeuta-természetgyóg

Antalné Putnik Judit vagyok, a végzettségem fitoterapeuta-természetgyógyász. A gyógynövények titokzatos világa minél jobban megismerem, annál több meglepetést okoz. Kicsit olyan a mechanizmusuk, mint egy zenekaré. A jól összeválogatott növények erősítik egymás hatását és szebben "szólnak", mint szólóban.

A másik érdekesség, hogy teljesen személyre szabottak. Az évek hosszú során át összegyűlt tapasztalataim azt mutatják, hogy sosem lehet általánosítani, mindig figyelembe kell venni az egyéni adottságokat, egészségi helyzetet, teljesen más keverék kell mondjuk egy fejfájásnál, ha az illetőnek bél gondjai vannak és más keveréket kell innia, ha az előállott stresszhelyzet okozza azt, megint mást kell fogyasztania annak, akinél erős mérgezettség áll fent.

Így van ez a különböző gyógymódokkal is, van akinek vízkúrát ajánlok, másnak a nyers táplálkozást, de a borogatásokkal is szép eredményeket lehet elérni.

A nyers táplálkozásra másfél éve tértem át, megszabadultam 18 kilótól és az általános egészségi állapotom is sokkal jobb lett tőle. Az enzimekben gazdag ételek és a gyógyteák fogyasztása sok segítséget nyújt azoknak, akiknek ezt az életformát javasoltam.
Honlapom: borsika-levele.webnode.hu/Antalné Putnik Judit - fitoterapeuta-természetgyógyász

Kérdéseket az info  [kukac] joegeszseget.hu e-mail címre várom!

Web Analytics