TOP termékek

NATURLAND PROPOLISZ+C-VITAMIN TABLETTA 60DB

NATURLAND PROPOLISZ+C-VITAMIN TABLETTA 60DB
NATURLAND PROPOLISZ+C-VITAMIN TABLETTA 60DB

Propolisz tabletta propolisz hatóanyagával különböző felső légúti megbetegedések (szájüregi és torokgyulladások) megelőzésére ill. enyhítésére, a gyomor-, bél és húgyúti rendszerben fellépő gyulladások kiegészítő kezelésére, valamint a szervezet védekező képességének erősítésére alkalmazható. 

Bővebben
4 819 Ft
Egységár: 80 Ft/db
Részletek

A Propolisz tabletta propolisz hatóanyagával különböző felső légúti megbetegedések (szájüregi és torokgyulladások) megelőzésére ill. enyhítésére, a gyomor-, bél és húgyúti rendszerben fellépő gyulladások kiegészítő kezelésére, valamint a szervezet védekező képességének erősítésére alkalmazható. 

A propolisz a az egyik legjobb természetes antibiotikum, tiszta és természetes egészségvédő anyag. A méhek a növények mézgás anyagából, a fák rügyeinek váladékából gyűjtik a propoliszt, szervezetükben feldolgozzák és befedik vele a kaptár belső felületét. A méhek a propolisszal védekeznek az őket fenyegető baktériumok ellen, és ezzel akadályozzák meg a fertőző betegségek bejutását a kaptárukba.

A propolisz gyógyhatását az emberiség is évezredek óta ismeri:

  • segít az egészség megőrzésében
  • védelmet nyújt gyulladásos megbetegedésekben
  • illetve baktériumos fertőzések esetén.

 Arisztotelész a fák könnyének nevezte, és használta az egészség megőrzésben.

Naturland propolisz tabletta adagolása

  • naponta 3x1-3 tabettát lassan elszopogatni
Naturland propolisz tabletta kiszerelése: 60db

Tájékoztatás

Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

 

Adatok
Tömeg
200 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek
Web Analytics