TOP termékek

Vitamed prémium - Görögszéna étrend-kiegészítő kapszula

Vitamed prémium - Görögszéna étrend-kiegészítő kapszula
Vitamed prémium - Görögszéna étrend-kiegészítő kapszula

A Földközi-tenger vidékén, Dél-Európában és Nyugat-Ázsiában őshonos növény. Magyarországon is előfordul a természetben, emellett hazánkban is foglalkoznak a termesztésével. A görögszéna mag értékét az indiai, arab, görög és kínai tudományos, valamint népi gyógyászatban is jelentősnek tartják, és ezekben az országokban fogyasztása általánosan elterjedt.

 

Felhasználása:

Béltisztítás

Bőrgyulladások

Cukorbetegség

Csontritkulás

Ekcéma

Emésztőrendszeri zavarok, gyulladások

Étvágytalanság

Fertőzések

Hasmenés

Hurut

Izomfájdalom

Köhögés

Magas LDL koleszterin szint

Májproblémák

Mellnagyobbítás

Menopauza tünete

Méregtelenítés

Pattanás

Puffadás

Sebkezelés

Székrekedés

Tejtermelés

Torokfájás

Vérszegénység

Bővebben
2 202 Ft
Részletek

Görögszéna (Trigonella foenum-graecum) kivonat felhasználásával készült étrend-kiegészítő zselatin kapszulában.

 

60 db nettó tömeg: 27,2 g

Összetevők

Görögszéna (Trigonella foenum-graecum) kivonat por 10:1, zselatin (kapszula), mikrokristályos cellulóz, magnézium-sztearát

 

Hatóanyag

Görögszéna (Trigonella foenum-graecum) kivonat por 10:1

Hatóanyag egy kapszulában

320 mg

Hatóanyag a napi adagban (3 kapszula)

960 mg

 

Felhasználási javaslat

természetes étrend-kiegészítőként naponta 3x1 kapszula bőséges folyadékkal lenyelve. Ajánlatos naponta legalább 1-2 liter folyadék fogyasztása.

Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Kisgyermekektől elzárva tartandó. Szedése gyermekeknek nem ajánlott.

 

Minőségét megőrzi

a csomagolás oldalán jelzett időpontig. (nap/hónap/év)

 

Tárolás

száraz, hűvös helyen.

  

Gyártás helye

Magyarország

 

 

Figyelmeztetés

Ez a termék étrend-kiegészítő, gyógyító hatással nem rendelkezik. Ne használja a készítményeket terhesség és szoptatás ideje alatt. Használat előtt kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Hosszú ideig tartó használatra nem javallott. A leírás kizárólag tájékoztatási célra szolgál, nem alkalmas betegségek diagnosztizálására, gyógyítására, megelőzésére és nem helyettesíti az orvosi szolgáltatásokat! A leírásban szereplő megállapítások nem vonatkoztathatók a NutriMed Étrendkiegészítő Kft. termékeire. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Gyermekektől elzárva tartandó! A VitaMed márkanév nem értelmezhető egészségre vonatkozó állításként, az csupán a termék azonosítására szolgál. A bemutatott hatások bekövetkezése nem garantált, illetve egyénenként eltérő lehet


Tájékoztatás

Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

 

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek
Web Analytics