TOP termékek

Vitamed prémium - Ganoderma -pecsétviaszgomba- étrend-kiegészítő kapszula

Vitamed prémium - Ganoderma -pecsétviaszgomba- étrend-kiegészítő kapszula
Vitamed prémium - Ganoderma -pecsétviaszgomba- étrend-kiegészítő kapszula

A reishi, ahogyan ezt a gyógygombát japánban nevezik, számos jótékony hatással rendelkezik: öregedésgátló, méregtelenítő, teljesítményfokozó hatása van, javítja a vérkeringést, növeli az ellenállóképességet. Előnyös hatással van a szív, máj, tüdő és lép működésére. Tradícionálisan ezt a gyógygombát az emésztőrendszer megbetegedései (pl. gyomor- és bélproblémák), máj- és vesebetegségek, tüdőbetegségek, magas vérnyomás, idegesség, álmatlanság esetén, ezen kívül a szellemi teljesítőképesség fokozására alkalmazták.

 

Ismert hatásai

  • A máj védelme és erősítése
  • Méregtelenítés
  • Immunmodulálás
  • A szervezet támogatása a tumorok feletti felügyeletben
  • Allergiaellenes hatás
  • A szív-és érrendszer támogatása
  • A szellemi teljesítőképesség javítása
  • Pozitív hatás a zsíranyagcserére
  • Idegek védelme, „stresszoldó“ hatás
  • Támogatja az alvást
  • Támogatja a magassághoz való alkalmazkodást (pl. hegymászás)

 

Bővebben
5 808 Ft
Részletek

VitaMed Prémium - Ganoderma étrend-kiegészítő kapszula 60X

 

A Ganoderma lucidum (magyarul: pecsétviasz gomba, Kínában Lingzhi, Japánban Reishi) gombát az ázsiai népek több, mint 4000 éve sikeresen alkalmazzák az orvoslás terén. Kínában a "gyógynövények királya" -ként emlegetik.

A Ganoderma lucidumban lévő aktív immunmoduláns poliszacharidok és több mint 130 triterpenoid vegyületek felelősek a gyógygomba gyulladáscsökkentő, antiallergiás, nyugtató, vérnyomáscsökkentő és daganatellenes hatásáért.

 

Ganoderma gomba-kivonat felhasználásával készült étrend-kiegészítő zselatin kapszulában.

60 db nettó tömeg

21,2 g

Összetevők

Ganoderma (Ganoderma Lucidum) gomba-kivonat por 30% poliszacharid, zselatin (kapszula), mikrokristályos cellulóz, magnézium-sztearát

 

Hatóanyag

Ganoderma (Ganoderma Lucidum) gomba-kivonat port 30% poliszacharid

Hatóanyag egy kapszulában

230 mg

Hatóanyag a napi adagban (3 kapszula)

690 mg

 

Felhasználási javaslat

természetes étrend-kiegészítőként naponta 3x1 kapszula bőséges folyadékkal lenőzegáfonyayelve. Ajánlatos naponta legalább 1-2 liter folyadék fogyasztása.

Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Kisgyermekektől elzárva tartandó. Szedése gyermekeknek nem ajánlott.

 

Minőségét megőrzi

a csomagolás oldalán jelzett időpontig. (nap/hónap/év)

 

Tárolás

száraz, hűvös helyen.

  

Gyártás helye

Magyarország

 

 

Figyelmeztetés

Ez a termék étrend-kiegészítő, gyógyító hatással nem rendelkezik. Ne használja a készítményeket terhesség és szoptatás ideje alatt. Használat előtt kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Hosszú ideig tartó használatra nem javallott. A leírás kizárólag tájékoztatási célra szolgál, nem alkalmas betegségek diagnosztizálására, gyógyítására, megelőzésére és nem helyettesíti az orvosi szolgáltatásokat! A leírásban szereplő megállapítások nem vonatkoztathatók a NutriMed Étrendkiegészítő Kft. termékeire. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Gyermekektől elzárva tartandó! A VitaMed márkanév nem értelmezhető egészségre vonatkozó állításként, az csupán a termék azonosítására szolgál. A bemutatott hatások bekövetkezése nem garantált, illetve egyénenként eltérő lehet.


Tájékoztatás

Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

 

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek
Web Analytics