TOP termékek

PEDEX TETŰÍRTÓ HAJSZESZ 50ML

PEDEX TETŰÍRTÓ HAJSZESZ 50ML
PEDEX TETŰÍRTÓ HAJSZESZ 50ML

A hígítaltlan szesz fejtetű és lapostetű elölésére alkalmas.

Bővebben
1 451 Ft
Egységár: 29 Ft/ml
Részletek

A hígítaltlan szesz fejtetű és lapostetű elölésére alkalmas.

Fejtetvesség esetén a hajat és a hajas fejbőrt alaposan dörzsöljük be, majd hagyjuk rászáradni.

Ezt követően a hajmosás elvégezhető. Amennyiben egy gyermekközösségben (pl. óvodában, iskolában stb.) a fejtetűvel való újbóli fertőződés veszélye fenyeget, úgy a készítményt alkalmazzuk a rendszeres hajmosás után, amely akár 2 héten át a kezelt hajra került tetveket még elszaporodásuk előtt biztosan elöli. Ha sükséges a kezelés minden hajmosás után elvégezhető.

Lapostetvesség esetén a szeméremszőrzetet itassuk alaposan át. A száradást követően a készítmény fürdéssel eltávolítható. Gondoskodjunk a szexuális partner kezeléséről is!

Figyelmeztetés!

Ügyeljünk arra, hogy a hajszesz a szembe és a nyálkahártyára ne kerüljön. Ha ez mégis bekövetkezik, azt bő vízzel távolítsuk el. A szem, a végbél és a szemérem nyílás vattával védhető. Elzárva és gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tartandó! Tűzveszélyes! Nyílt láng közelében nem használható!

R11-Tűzveszélyes. R52-Ártalmas vízi szervezetekre. R53-Vízi környezetben hosszan tartó károsodást okozhat. S1/2-Elzárva és gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tartandó. S13-Élelmiszertől, italtól és takarmánytól távol tartandó. S16-Gyújtóforrástól távol tartandó-Tilos a dohányzás. S20/21-Használat közben enni, inni és dohányozni nem szabad. S25-Kerülni kell a szembe jutást. S26-Ha szembe jut, bő vízzel azonnal ki kell mosni és orvoshoz kell fordulni.

Tárolható:

Eredeti, zárt csomagolásban, hűvös, száraz, fénytől védett helyen 2 évig.

Engedély szám: OTH 4335/2006

Összetevők:

  • d-phenotrin (0,3%),
  • bezokain (0,05%),
  • etilalkohol (84%)

Használati utasítás:

A hígítatlan hajszesz fejtetű és lapostetű elölésére alkalmas. A száradási idő (5-15 perc) elegendő a tetvek és a serkék biztonságos elpusztításához.
A száradás kézi hajszárítóval gyorsítható.


Tájékoztatás

Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

 

Adatok
Tömeg
50 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek
Web Analytics