TOP termékek

Cikkek az egészségről - blog

Kineziológia

2019.01.22 19:15

" Mindig legyen előtted út, fújjon a szél a hátad mögül, arcodat melegen süsse a nap, földedet öntözze lágy eső, és mindaddig amíg nem találkozunk, hordozzon az Isten a  tenyerén..."(ősi ír áldás)


Mi történik egy kezelésen...

A kezelés során egy első látásra meglepő eszközt használnak arra, hogy azonosítsák a kezelés kiválasztott cél-témájához kapcsolódó energia-blokkokat és az energia-egyensúly létrehozásához szükséges korrekciókat. Ez az eszköz az “izomtesztelés”, amelyet Dr. George Goodheart fedezett fel 1964-ben.
A kineziológus kérdéseket tesz fel egy meghatározott rendszer szerint, miközben enyhe nyomást gyakorol a vizsgált személy kinyújtott karjára. A kar izmai – közvetítve az agy, illetve a test sejtes memória szinten tárolt információit – a kérdésekre erősen tartó vagy elgyengülő izomtónussal “válaszolnak”.

Az izomtesztelés lehetővé teszi, hogy fényt derítsünk az adott probléma tudatalatti szinten fekvő, valódi okára és a kialakult blokk jellegére, továbbá, hogy egyénre szabottan azonosítani tudjuk a szükséges beavatkozásokat. Az energia-egyensúly helyreállítására a kineziológus több száz korrekció közül választ az izomtesztelés segítségével. Ezek a korrekciók kiemelkedő hatékonysággal bírnak és sokszor gyors változásokat okoznak, ugyanakkor mégis gyengédek és fájdalommentesek.

Miben segít a kineziológia...

A testi-lelki egészség és egyensúly létrehozásában és fenntartásában…

A vitalitás és energiaszint növelésében…

Az önbizalom és az önértékelés pozitív megerősítésében…

Kreativitásunk és képességeink kibontakoztatásában…

A céljaink elérését akadályozó belső akadályok felszámolásában…

A stresszek és félelmek kezelésében…

A kommunikáció és az önkifejezés útjában álló gátak feloldásában…

Döntéshelyzetekben, egyéni választásunk meghozatalában…

Kapcsolataink mélyítésében…

Munkahelyi, családi konfliktusok és szexuális problémák rendezésében…

Önmagunk megismerésében, tudatosságunk fejlesztésében és belső harmóniánk kialakításában…

Életminőségünk fejlesztésében…

Web Analytics