TOP termékek

Koleszterin gyorsteszt 1x (CAREdiagnostica)

Koleszterin gyorsteszt 1x (CAREdiagnostica)
Koleszterin gyorsteszt 1x (CAREdiagnostica)

Koleszterin gyorsteszt otthoni használatra –  a megemelkedett koleszterinszint kimutatására szolgáló gyorsteszt

A magas koleszterinszinta kardiovaszkuláris megbetegedések egyik vezetőrizikófaktora, ami az első számú halálozási ok a
fejlett országokban. Egy 9000 fős kutatás szerint a felnőtt magyar lakosság több mint felének a referencia érték felett van a koleszterinszintje. Életmódbeli rizikófaktorok esetén különösen fontos a vizsgálata: elhízás mozgásszegény életmód, zsírban
gazdag táplálkozás. Múltban már igazolt magas koleszterinszint vagy örökletes zsíranyagcsere betegség esetén alkalmas a helyes diéta és életmód eredményességének igazolására.
Évente többször is alkalmazható akár más tesztekkel együtt.

A teszt működése, teljesítménye: Színreakció (enzimatikus) alapján következtethetünk a koleszterinszint nagyságrendjére a kapott színárnyalat alapján. A referencia színskálával könnyen összehasonlítható, mert ehhez van rögzítve a teszt, ami a klinikai laborban kapott eredményekhez képest 94%-os pontosságot mutatott.

Mintavétel: ujjbegyi vér (1 csepp)    Eredmény: 3 percen belül

A doboz tartalma:  1 db tesztkártya (fóliában), 1 db automata ujjbegyszúró, 1 db sebtapasz, 1 db magyar nyelvű használati útmutató.

Bővebben
6 980 Ft
Egységár: 6 980 Ft/db
Részletek

A koleszterin a májban képződik és fontos szerepet játszik a szervezet számos funkcióinak biztosításában, így például a sejtmembránok felépítésében. 

 

Ugyanakkor a megemelkedett vérkoleszterinszint rizikófaktort jelent az ateroszklerózis (érelmeszesedés) tekintetében. Ez gyakran észrevétlenül zajlik le, amíg nem ér el egy előrehaladott állapotot.


A szívkoszorúerek ateroszklerózisa a szívizom vérellátásának romlásához, vagy akár az erek elzáródásához és szívinfarktushoz is vezethet.

 

Ebben a tesztben a koleszterin-észteráz, koleszterin-oxidáz és peroxidáz használatos egy bizonyos színezőanyag aktiválására, amely során a teljes vér összkoleszterin-tartalmának megfelelő színváltozás következik be.       

1 doboz 1 vizsgálatra elegendő!


Tájékoztatás

Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

 

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek
Web Analytics