TOP termékek

Natural Immune Control System termékei

˝Az egészség nem minden, de egészség nélkül minden semmi.˝

-kínai közmondás-

Ma már a tudatos élet része, hogy óvjuk egészségünket, aktív életet élünk és igyekszünk megadni testünknek mindazt, amivel a legtovább működik kifogástalanul.

A Natural Immune Control System Zrt. azért jött létre, hogy megoldást kínáljon azoknak, akik javítani szeretnének saját és mások életminőségén. Teszik indezt úgy, hogy 

Marketing

Több, mint 10 éves tapasztalatunk van az étrendkiegészítők piacán, 2004 óta forgalmazunk étrendkiegészítőket, illetve 2011 óta gyártunk saját részre és megrendelésre, GMP auditált üzemünkben.

Egy évtized alatt sokat tanultunk a fogyasztók igényeiről, motivációiról és esetleges aggályairól, mind a közvetlenül hozzánk érkezett visszajelzések alapján, mind partnereinken keresztül kapott információkból. Ezt kívánjuk kamatoztatni és az Önök szolgálatába állítani.

A WHO legfrissebb, 2014-es statisztikája szerint globálisan 6 évvel nőtt a várható élettartam 1990-hez képest. Ez nagyszerű tény, nem mindegy viszont, hogy ezt az egyre hosszabb életet milyen minőségben töltjük.

A leghelyesebb az lenne, ha a mozgás mellett a szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket egészséges táplálkozással vennénk magunkhoz. Azoknak azonban, akiknek nem kiegyensúlyozott és változatos az étrendjük, szükségük lehet étrend- kiegészítők fogyasztására.

Bár a legtöbb ember ezzel tisztában van, valamilyen oknál fogva mégsem jut hozzá, vagy nem elegendő mennyiségben a szükséges vitaminokhoz. Ebben szeretnénk mi segítséget nyújtani. Működésünk lényege, hogy egyedülálló konstrukcióban kínáljuk termékeinket, biztosítva ezzel, hogy fogyasztóink ne csak időszakosan élvezhessék egy- egy étrend- kiegészítő hatását.

Éppen ezért lehetővé kívánjuk tenni, hogy termékeinkkel 1 évre előre biztosíthassák vitamin, ásványi anyag és nyomelem szükségletüket.

Web Analytics