TOP termékek

Telefonálj olcsóbban!

Telefonálj olcsóbban és támogasd vele az itt élőket!

Vannak dolgok, amiket kell, és vannak, amiket muszáj csinálni ahhoz, hogy életben legyünk. Levegőt venni muszáj, a mi nyugatinak nevezett világunkban pedig telefonálni kell. Ez nem jó, vagy rossz, egyszerűen van, szükséges, az életünk része. Ám az, hogy mennyit telefonálunk, és mennyiért, és ez a pénz kiknek megy, már nem mindegy.

Hívás

Eddig a külföldi telefontársaságok között válogathattunk, de 2014 óta már hazánkban is van magyar tulajdonú mobilszolgáltató.

A Netfone egy saját SIM-kártyával rendelkező, teljes értékű, országos lefedettségű, és az egyetlen magyar tulajdonú mobilszolgáltató, aki saját frekvenciával és toronyhálózattal ugyan nem, de teljes értékű önálló szolgáltatóként működik a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság felügyelete mellett, ahogyan az ismert szolgáltatók is. Bevallom, engem kicsit meglepett, amikor megtudtam, hogy Európa országaiban ez már gyakorlattá vált és több mint 580 ilyen alternatív szolgáltató működik, nálunk pedig elsőként épp egy magyar cég kezdte el így a működését.  Nagyon fontos különbség, hogy ez nem csak egy flotta, hanem ezt a szakma MVNO-nak hívja (ha érdekel nézz utána)! 

Én magam is náluk vagyok előfizető, és igyekszem minden ismerősömet tájékoztatni erről a duplán jó lehetőségről. Ezért írok most Neked is róla.

Hiszen jóval olcsóbban vehető meg ugyanaz a szolgáltatás, mint egy külföldi cégnél. Ez egyrészt azt is jelenti, hogy több pénz marad a tárcádban, illetve azt is, hogy nem külföldiek zsebébe rakjuk a pénzt, hanem itthon marad, itt élőket támogatunk vele.

Hogy ez mért jó? Mert ez javítja az életszínvonalat, emeli a GDP-nket, ami által kevesebb ember hagyja el a hazánkat. Én szeretek itt élni, nagyon szeretem ezt a gyönyörű országot, és szeretnék itt megöregedni. Tehát tudatosan úgy döntök, hogy a vásárlásaimmal az itt élőket segítem, vagyis ezáltal magamat is. (Az életem más területén is.) 

És hogy eddig mért nem tudtunk róluk? A cég ügyfélszerzési modellje, hogy a legközvetlenebb rokoni-baráti-ismerősi szálakon, kábeltévé partnereken, és vállalkozókon, így  jelenleg a mi oldalunk olvasóin keresztül jut el az ügyfelekhez az információ, akik majd kézről-kézre adják tovább újabbaknak az joegeszseget.hu/mobilflotta szolgáltatásait. 

A jövőben néhány egyedi, az Jó egészséget! részére felajánlott lakossági csomagot itt kiemelünk, de ha vállalkozásod van, vagy egyéb igényed,  akkor a legjobb, ha kérsz személyes közvetlen segítséget, mert a saját hívásszokásaidhoz előre készítenek egy számla-előkalkulációt. Így feketén-fehéren látod, hogy ha a mostani szolgáltatódnál leforgalmazott beszélgetés, sms, internet, parkolás, stb. már náluk forgalmaztad volna le, akkor milyen számlavégösszeg különbséget jelentene a mostanihoz képest náluk. Az országos lefedettség mellett a rugalmas szolgáltatás és a személyes ügyfélszolgálat is mellettük szóló előny.

Nem csak vásárlóink, hanem látogatóink számára is egy egyedi csomagajánlatot készítünk közösen, amellyel nem csak tagjaink, de családjaik, de akár vállalkozásaik is csökkenthetik 10-45%-kal a jelenlegi mobilszámláikat és ez már saját tapasztalat. Persze mindenkinek nem biztos hogy jó lesz, de mégis javasolt mindenkinek kipróbálni.

Úgyhogy felteszem a kérdést: miért várnád meg a következő magas mobilszámládat? Válts velünk! Hordozhatod a mobilszámodat is. Részletekért és egyedi ajánlataidért ad meg e-mail címedet és küldeni fogjuk a részleteket (természetesen minden elköteleződés nélkül)!

Az ajánlatkéréssel csak a mobiltelefon árakról tájékoztatunk, egyéb hírlevelet nem küldünk!

Web Analytics