TOP termékek

Zöldvér lucerna 100% tabletta 150db

Zöldvér lucerna 100% tabletta 150db
Zöldvér lucerna 100% tabletta 150db
3 096 Ft
Egységár: 62 Ft/db
Részletek

Kismamák számára saját és magzatuk csontozatának, szerveinek védelmére, serkenti a tejelválasztást a szoptatás időszakában változó korban, a menopauzával kapcsolatos- (csontozat!)- problémák kiküszöbölésére.

  • Renszeres fogyasztása erősítheti a csontozatot és a fogazatot, kitűnő rostforrás, segíthet a székrekedés gondjának megoldásában. Kismamák számára saját és magzatuk csontozatának, szerveinek védelmére, serkenti a tejelválasztást a szoptatás időszakában.
  • Változó korban, a menopauzával kapcsolatos- (csontozat!)- problémák kiküszöbölésére ajánlott.
  • Jód-tartalma fejleszti a tanulási készséget, a memóriát, fokozhatja a szellemi teljesítőképességet.
  • Magas klorofill tarttalma miatt fontos szerepe van a vérképzésben, az idegrendszer karbantartásában, a stressz-tűrés fokozásában.
  • Réz-tartalma miatt gyulladáscsökkentő hatása reumás és izületi prblémák esetén is segíthet.
  • Kiemelkedően lúgosító hatású, alkalmas a szervezet elsavasodásának ellensúlyozására és a fölösleges gyomorsav természetes lekötésére.
  • A lucerna gyökerei akár 10 méter mélyre is lehatolnak, így a talaj alsóbb rétegeiből is képesek feszívni az ásványi anyagokat és nyomelemeket.
Zöldvér lucerna kapszula kiszerelése: 150db

Tájékoztatás

Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

 

Adatok
Tömeg
150 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek
Web Analytics