Új jelszó kérése
Kategóriák
TOP termékek
Fizetési megoldás
Partnereink
Termék részletek


Xilit természetes édesítő

Xilit természetes édesítő
1 100 Ft
Egységár: 2,2 Ft/g

Édesítő szer diabéteszeseknek és fogyni vágyóknak! Édes mint a cukor, de 40%-kal kevesebb kalóriát tartalmaz. Szénhidráttartalma 75%-kal kisebb a cukorénál.
Teljesen természetes és finom mindenféle mellékíz nélkül!

 • Édes élet diabéteszeseknek és fogyni vágyóknak!

  • Édes mint a cukor, de 40%-kal kevesebb kalóriát tartalmaz
  • Szénhidráttartalma 75%-kal kisebb a cukorénál
  • Teljesen természetes és finom... mindenféle mellékíz nélkül!

  Képzeljen el egy édesítőszert, amely olyan édes, mint a cukor, nincs utóíze és negyven százalékkal kevesebb kalóriát tartalmaz, mint a hagyományos cukor! Ráadásul száz százalékig természetes, és teljesen biztonságosnak nyilvánított, egészséget károsító hatások nélkül. Mindennek tetejében úgy néz ki, és használat során - sütésnél és főzésnél is - úgy viselkedik, mint a cukor. Túl jól hangzik ahhoz, hogy igaz legyen, a Xilitre mégis mindez igaz, sőt még ennél jóval több is!

  A xilit egy természetes és biztonságos édesítőszer a cukor és a mesterséges szerek mellékhatásai nélkül.

  A cukorhoz képest a xilit 40 százalékkal kevesebb kalóriát és 75 százalékkal kevesebb szénhidrátot tartalmaz. A xilit a vércukorszintet egyenletesen alacsonyan tartja. Ha a számos, eredetileg cukor hozzáadásával készülő ételhez xilitet használnak, a rendkívül alacsony, 7-es glikémiás index révén segíthet a megfelelő vércukorszintet fenntartani.

  A xilit alacsony GI-je nem csak a normál vércukorszint fenntartásában, hanem a túlevés és az elhízás problémájában is segíthet. Mivel a xilit a szervezetben lassan szívódik fel és alakul át, ezért erősíti a jóllakottság érzését és csökkenti a túlevés veszélyét. Továbbá, mivel a cukornál 40%-kal kevesebb kalóriát tartalmaz, a xilit elősegíti a kalóriabevitel csökkentését, ezen keresztül pedig a fogyást.

  A XIX. század végén felfedezett xilitet a skandináv országokban az 1940-es évek óta széles körben használják. Ennek eredményeként ezek az országok rendkívül jó fogászati adatokkal büszkélkedhetnek, és az elmúlt hatvan évben sikeresen kezelték a kóros elhízás és a diabétesz problémakörét is.

  A Xilit ma az egészségükre odafigyelő emberek körében egyre népszerűbbé válik. A WHO és az FDA a Xilit a legbiztonságosabban használható élelmiszeradalékok közé sorolta, így teljes biztonsággal használhatja, hiszen az nemcsak jó, hanem jót is tesz.

  Mivel a Xilit a legtöbb felhasználásnál a hagyományos cukorhoz hasonlóan keverhető, adagolható és úgy is viselkedik, mint a cukor, ezért sütemények, kekszek és édességek készítésénél is jól beválik. Egy tál müzlit vagy egy fél grapefruitot egy csomó üres kalória hozzáadása nélkül édesíthetünk meg vele. És cukorbetegek is fogyaszthatják, mert glikémiás indexe nagyon alacsony, mindössze 7-es.

 • Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés
Web Analytics