TOP termékek

Wartner Classic szemölcsfagyasztó spray 50ml

Wartner Classic szemölcsfagyasztó spray 50ml
Wartner Classic szemölcsfagyasztó spray 50ml

A Wartner szemölcsfagyasztó spray (orvostechnikai eszköz) segítségéve saját maga távolíthat el közönséges szemölcsöket és lábon lévő szemölcsöket hatékonyan, biztonságosan és gyorsan, amikor önnek a legalkalmasabb, a megbízható orvosi fagyasztásos módszerrel

Bővebben
6 813 Ft
Egységár: 136 Ft/ml
Részletek

A Wartner szemölcsfagyasztó spray (orvostechnikai eszköz) segítségéve saját maga távolíthat el közönséges szemölcsöket és lábon lévő szemölcsöket hatékonyan, biztonságosan és gyorsan, amikor önnek a legalkalmasabb, a megbízható orvosi fagyasztásos módszert használva. A Wartner egy kezeléssel lefagyasztja a szemölcsöt a gyökeréig, ami 10–14 napon belül leválik. Ekkorra alatta új, egészséges bőrfelület fejlődik. A hagyományos, kereskedelmi forgalomban lévő szemölcs eltávolítók szalicilsavat használnak a szemölcsök eltávolítására. Azonban ez azt jelenti, hogy minden nap kezelni kell a szemölcsöt, és akár 12 hetet is igénybe vehet egy szemölcs eltávolítása.

Működési elv:

Amikor a habszivacs rudacskát a szemölcsre nyomja, azonnal lefagyasztja a szemölcsöt a gyökeréig. Előfordulhat, hogy a bőr elfehéredik, miközben enyhe fájdalom, szúró érzés jelentkezhet a fagyasztás miatt. Miután eltávolítja a habszivacs rudacskát, a bőr színe visszatér.

Miután a fagyasztott terület felenged és visszanyeri színét, a fagyasztott terület kipirosodhat. Néhány napon belül – a fagyasztás eredményeként – a szemölcs alatt szabad szemmel nem mindig látható hólyag képződhet.

A fagyasztással kezelt szemölcsös bőrfelület 10–14 napon belül eltűnik vagy leválik. Eközben alatta új, egészséges bőrfelület fejlődik. Amennyiben 2 hét elteltével a szemölcs vagy annak egy része még mindig nem múlt el, az biztonsággal újra kezelhető. Összesen 12 szemölcs kezelésére elegendő a készítmény.

Használata:

A legtöbb esetben egyetlen kezelés elegendő. A Wartner használatát követő 10–14 napon belül a közönséges szemölcsök általában elmúlnak. Amennyiben az első kezelés után 14 nappal a szemölcs vagy annak egy része még mindig nem múlt el, az biztonsággal újra kezelhető. Minden egyes habszivacs rudacskát csak egy kezeléshez használjon fel, majd dobja el. A régi és nagy szemölcsök vagy lábon lévő szemölcsök 2–3 kezelést is igényelhetnek. Amennyiben a Wartner használatával 3 kezelés sem vezetett javuláshoz, forduljon kezelőorvosához.

3 lépéses használat:

Első lépés Második lépés Harmadik lépés
Húzza a habszivacs rudacskát a műanyag kupakon lévő tüskére Nyomja a műanyag kupakot az aeroszol spray-re 3 mp-ig Nyomja a habszivacs rudacska fehér végét a szemölcsre az alábbi táblázatban jelzett ideig
Szemölcs típusa Szemölcs átmérő
Kezelési idő
közönséges szemölcsök és a lábujjakon és a
lábboltozaton lévő szemölcsök
kisebb mint 2,5 mm 10 másodperc
közönséges szemölcsök és a lábujjakon és a
lábboltozaton lévő szemölcsök
2,5 mm – 5,0 mm 15 másodperc
közönséges szemölcsök és a lábujjakon és a
lábboltozaton lévő szemölcsök
nagyobb mint 5,0 mm 20 másodperc
(kérges) lábon lévő szemölcsök
a sarkon és a talp párnás részén
minden méret max 40 másodperc

Fontos figyelmeztetés: A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Gyártó: Wartner Medical Products

Vonalkód (EAN): 5999554820132


Tájékoztatás

Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

 

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek
Web Analytics