TOP termékek

Vitamin Station EveryOne Multivitamin tabletta 90 db

Vitamin Station EveryOne Multivitamin tabletta 90 db
Vitamin Station EveryOne Multivitamin tabletta 90 db

Az EveryOne természetes alapanyagokból származó multivitamin, 8-10 órás felszívódással, hogy minden "cseppje" egészségünkre váljék!

Bővebben
5 585 Ft
Egységár: 62 Ft/db
Részletek

EveryOne - Folyamatos felszívódású multivitamin!

A vitamin különlegessége, hogy tényleg bárki fogyaszthatja.

Miért?

  • A vitamin szó latinul azt jelenti, élethez szükséges, nélkülözhetetlen. Szervezetünk nem képes előállításukra, ezért csak külső forrásból fedezhetjük az igényt. A környezeti ártalmak, a stressz, a dohányzás, az alkohol- és kávéfogyasztás, a tartósítószerek jelentősen megnövelik szervezetünk vitaminigényét. Ezért is különösen fontos, hogyimmunrendszerünket folyamatosan multivitamin pótlásával erősítsük.
  • A folyamatos felszívódású EveryOne 27 féle természetes alapanyag felhasználásával készült összetevőt, vitaminokat, ásványi anyagokat, bioflavonoidokat tartalmaz és 8-12 órán keresztül biztosítja az optimális vitamin- és ásványianyag-szintet a szervezetünkben.
Vitamin Station EveryOne Multivitamin tabletta kiszerelése: 90 db

Tájékoztatás

Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

 

Adatok
Tömeg
100 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek
Web Analytics