Vitamin Station Acidophilus Tabletta 100db

Vitamin Station Acidophilus Tabletta 100db

A Vitamin Station probiotikus terméke, az Acidophilus alkalmazásával megőrizhetjük a tápcsatorna egészséges baktériumflóráját, használatával az antibiotikumok által károsított bélflóra újra életképessé válik!

5 062 Ft
Egységár: 51 Ft/db
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Az egészséges bélflóra megőrzhető!

Emésztőrendszerünk nyálkahártyája majdnem 80%-az immunrendszerünk elsődleges védővonala.

Minden szervezetben hatalmas mennyiségű mikroorganizmus él, melyet bélflórának nevezünk. A bélflóra összetétele egyénre jellemző és meghatározza egészségi állapotot.

Az egyoldalú táplálkozás, a helytelen ételtársítás, a szennyező anyagok, gyógyszerek, antibiotikumok, bizonyos tápanyag-intolerancia, egzotikus utazások, tartós stressz, dohányzás mind-mind felboríthatják a bélflóra egyensúlyát.

A károsodott bélflóra tünetei lehetnek (pl. tipikusan antibiotikum kúra után) hasmenés, puffadás, fehérje-, vagy tejcukor-érzékenység, különböző bőrproblémák...

Hogyan segíthetünk szervezetünknek az egészséges bélflóra helyreállításában?

Az egészséges bélflóra helyreállítása probiotikumok segítségével már régóta ismert. Ezek olyan bélbaktériumok, melyeknek többféle jótékony hatása van szervezetünkre. A probiotikumok szinte kivétel nélkül tejsavbaktériumok, köztük a legismertebb a Lactobacillus Acidophilus.

A Lactobacillus Acidophilus olyan probiotikus tejsavbaktérium, mely túléli az emésztőenzimek hatásait; épségben képes eljutni a vastagbélbe, ahol elszaporodik és kiszorítja -kedvezőtlen feltételeket teremtve- az ott megtelepedett különféle gombákat és baktériumokat.

A Vitamin Station probiotikus terméke az Acidophilus. Hatóanyagai alkalmazásával megőrizhető a tápcsatorna egészséges baktériumflórája, a károsodott bélflóra újra életképessé válhat!

A készítmény gyermekeknek is adható. Amennyiben nem tudja egészben lenyelni a kapszulát, szétszedve ételébe/italába keverhetjük azt.

Amit érdemes az acidophilusról tudni

  • átjut az emésztőrendszeren és a vastagbélben meg tud telepedni és képes elszaporodni is
  • gátolja a különféle kórokozók, gombák szaporodását
  • az acidophilus önmaga is termel egy gyenge antibiotikumot
  • segítheti a tejfehérjék, zsírok, laktóz emésztését
  • hozzájárulhat az immunrendszer megfelelő működéséhez

Vitamin Station acidophilus összetétele

  • 2 milliárd Aktív Lactobacillus Acidophilus 

Vitamin Station Acidophilus Tabletta összetétele

Adagolása

  • 1 kapszula naponta

OÉTI Engedély szám: 4290/2008

Vitamin Station Acidophilus Tabletta kiszerelése: 100 db kapszula

Tájékoztatás

Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

 

Adatok
Tömeg
100 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
Web Analytics