Új jelszó kérése
TOP termékek
Fizetési megoldás
Partnereink
Termék részletek


Tawellco U-vitamin 300mg kapszula 30db

Tawellco U-vitamin 300mg kapszula 30db
2 660 Ft
Egységár: 27 Ft/g

Az U-vitamin elsősorban az ember immunrendszerét erősíti meg. Az U-vitamin védi a sejtfalakat a sérüléstől, illetve károsodásuk esetén megkönnyíti azok regenerációját.

 • Az U-vitamin elsősorban az ember immunrendszerét erősíti meg. Az U-vitamin védi a sejtfalakat a sérüléstől, illetve károsodásuk esetén megkönnyíti azok regenerációját.

  Aktív metilcsoportjai a szénhidrátokból történő energiaképzésben, illetve a detoxikálási folyamatokban játszanak fontos szerepet. A metilcsoportok leadása után az U-vitaminból az egyik legfontosabb esszenciális aminosav, a kéntartalmú metionin keletkezik, amelyet a szervezet ugyancsak hasznosít. A kén fontos szerepet tölt be a szaruképletek (szőr, pata, tollazat) megfelelő fejlődésében.

  Kén szükséges ezenkívül a diszulfid-hidak kialakításához, ezért a nukleinsavak, az immunglobulinok szintéziséhez, végső soron a szervezet megfelelő immunválaszához nélkülözhetetlen.

  Az U-vitamin fogyasztása kúraszerűen javasolt egy hónapon keresztül, évente két - három, vagy akár négy alkalommal is.

  Tapasztalataink szerint, az U-vitamin fogyasztásának következtében a szöveti sérülések gyógyulási ideje jelentősen csökkenhet. A sejtregeneráció még 50 – 60 éves korban illetve afölött is felgyorsulhat, amennyiben naponta legalább 300 mg U-vitamin kerül a szervezetbe. Az U-vitamin mindenben oldódik. Vízben épp úgy, mint zsírban vagy olajban. Épp ezért az emberi szervezet csak időlegesen tudja tárolni az oldékonysága miatt. Ezért van szükség, időnkénti jelentősebb utánpótlásra, annak érdekében, hogy a szervezet gyors regenerációs képessége megmaradjon. 

  A 300 mg-os U-vitamin kapszula adagolása

  • napi 1 - 2 kapszula, étkezés közben vagy után.
  • Továbbá javasolt az U-vitamin fogyasztása műtétek előtt, közben és utána a sejtregeneráció és az esetleges gyulladások elkerülése érdekében.
  A vitamin kiszerelése: 30db
 • Tömeg
  100 g/db
Webáruház készítés
Web Analytics