Új jelszó kérése
TOP termékek
Fizetési megoldás
Partnereink
Termék részletek


Swanson Colostrum 480mg 60db

Swanson Colostrum 480mg 60db
3 945 Ft
Egységár: 66 Ft/db

A kolosztrum a szülést követő néhány napban termelődő előtej. A kolosztrum rendkívül tápláló hatása mellett nagy mennyiségben tartalmaz immunbiológiailag (a szervezet védekező rendszere szempontjából) hasznos anyagokat.

 • A kolosztrum a szülést követő néhány napban termelődő előtej. Ezt követően képződik a már teljesen folyékony állagú és fehér színű anyatej. Minden édesanya tisztában van azzal, hogy mennyire fontos az anyatej gyermeke számára. A kolosztrum rendkívül tápláló hatása mellett nagy mennyiségben tartalmaz immunbiológiailag (a szervezet védekező rendszere szempontjából) hasznos anyagokat.

  Az előtejben jelenlévő hatóanyagok sehol máshol nem találhatók meg ilyen magas, tökéletesen harmonikus koncentrációban. Bebizonyították, hogy a kolosztrum alkotóelemei az emberi bélrendszeren keresztül bejutnak a véráramba, valamint azt is, hogy ezek az elemek felszívódnak és megfelelően hasznosulnak az emberi szervezetben.

  Napjainkban újra egyre nagyobb népszerűségnek örvend a kolosztrum, immáron étrend-kiegészítők formájában. A kolosztrumból készült termékekről elmondható, hogy a világon egyedül ezek tartalmaznak szájon át bevehető immunglobulint, és ez az egyetlen anyag, amivel egyszerre többféle, a szervezetben már megtalálható, immunbiológiailag hasznos fehérjét szájon át lehet a szervezetbe juttatni.

  Tudományosan is igazolt hatása, hogy hozzájárulhat az immunrendszer megfelelő működéséhez, így egészségünk megtartásához.

  OÉTI bejegyzési szám: 5624/2009.

  Kérdések a termékről:

  Viola: Érdeklődni szeretnék a Swanson Colostrum iránt. Az lenne a kérdésem ebben s Swanson Colostrumban van-e benne telomeraz enzim?

  A Colostrum az egyetlen általunk ismert anyag, amely tartalmazza a telomeráz enzimet. Ez azonban egyedül a folyékony Colostrum termékben található meg..

 • Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés
Web Analytics