TOP termékek

Cikkek az egészségről - blog

Spirulina alga: a tenger ajándéka az emberiségnek

2014.07.09 12:13

Spirulina algaNapjainkban a gyógyszerek virágkorát éljük, miközben egyre többen kezdik felismerni a folyamatos gyógyszerszedés káros hatásait a szervezetre.

A természet számos olyan, sokszor csodaszernek nevezett étrendkiegészítő forrása, melyek alkalmasak szervezetünk megerősítésére, kiválóak a jobb közérzet eléréséhez. Igaz ugyan,- legyen szó egészséges életmódról, betegség elleni harcról vagy éppen fogyókúráról,- hogy csodaszerek nincsenek, azonban vannak olyan természeti kincsek, melyek támogatnak bennünket céljaink elérésében.

Spirulina alga: tengeri ajándék

A spirálszerű formájáról elnevezett, egzotikusan csengő nevű Spirulina alga nem más, mint egy sósvízi zöldalga faj, mely az algákhoz hasonlóan szinte minden vitamint tartalmaz, továbbá 41 különböző ásványi anyagban és nyolc esszenciális aminosavban bővelkedik. Kiemelkedő jódforrás, ráadásul erős antioxidáns, ami nem csak a diétában, egészséges életmód kialakításában jelent komoly támogatást szervezetünk számára, de a rákkeltő szabadgyökökkel szemben is véd.

Lúgosító vitaminbomba

Mindemellett a Spirulina alga magas klorofiltartalma, aminek a zöld színe is köszönhető, kiválóan lúgosítja a szervezetet. A mindennapos stressz, a rendszertelen és főleg egészségtelen vagy kiegyensúlyozatlan táplálkozás, a dohányzás, a kevés alvás, a nyugtalan hétköznapok mind oda vezetnek, hogy szervezetünk pH-értéke savas irányba tolódik el. Hosszú távon ez visszafordítható és egészséges egyensúlyban tartható a tudatos életmóddal, azonban a munkával, családdal járó stressz így is nehezen kerülhető el. A Spirulina alga segíti az egyensúly megtartását, lúgosítja szervezetünket, ellensúlyozva a mindennapok okozta pH-érték eltolódást.

Spirulina tanfolyam

Web Analytics