TOP termékek

Vitamed prémium - Fekete fokhagyma étrend-kiegészítő kapszula

Vitamed prémium - Fekete fokhagyma étrend-kiegészítő kapszula
Vitamed prémium - Fekete fokhagyma étrend-kiegészítő kapszula

A fokhagyma évezredeken át egyetlen gyógynövény receptgyűjteményből, herbáriumból sem hiányozhatott, egészségmegőrző és öregedést lassító hatása a fekete fokhagymában sokszorosan érvényesül. Így például antioxidáns tartalma tízszerese, kalcium tartalma hétszerese a fehér változatnak, és összességében véve lényegesen táplálóbb.

Jó szolgálatot tesz a szívbetegségek megelőzésében, a koleszterinszint helyreállításában, erősíti az érrendszert, és vértisztító hatása is van. Japánban, ahol a fekete fokhagyma használatának régebbi hagyománya van, többször is kutatták ennek az alapanyagnak az egészségre gyakorolt hatását, ezen belül a rák elleni felhasználhatóságát.

Bővebben
5 368 Ft
Részletek

VitaMed Prémium - Fekete fokhagyma étrend-kiegészítő kapszula 60X

 

A fekete fokhagyma a hagyományos fokhagymából (Allium sativum) készülő, érlelt hagymafajta, amelynek előállításához a friss fokhagymát sajátos eljárásnak vetik alá. Különlegessége abban rejlik, hogy a jól ismert fokhagymához képest ízében és tápértékében is eltérő. Beltartalmát tekintve gazdagabb, egészségünkre még kedvezőbb hatást gyakorló hagymakülönlegesség.

 

Fekete fokhagyma kivonat felhasználásával készült étrend-kiegészítő zselatin kapszulában.

 

60 db nettó tömeg

27,7 g

Összetevők

Fekete fokhagyma kivonat por (10:1), zselatin (kapszula), mikrokristályos cellulóz, magnézium-sztearát

 

Hatóanyag

Fekete fokhagyma kivonat (10:1)

Hatóanyag egy kapszulában

328 mg

Hatóanyag a napi adagban (3 kapszula)

984 mg

 

Felhasználási javaslat

Természetes étrend-kiegészítőként naponta 3x1 kapszula bőséges folyadékkal lenyelve. Ajánlatos naponta legalább 1-2 liter folyadék fogyasztása.

Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Kisgyermekektől elzárva tartandó. Szedése gyermekeknek nem ajánlott.

 

Minőségét megőrzi

A csomagolás oldalán jelzett időpontig. (nap/hónap/év)

 

Tárolás

Száraz, hűvös helyen.

  

Gyártás helye

Magyarország

 

 

Figyelmeztetés

Ez a termék étrend-kiegészítő, gyógyító hatással nem rendelkezik. Ne használja a készítményeket terhesség és szoptatás ideje alatt. Használat előtt kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Hosszú ideig tartó használatra nem javallott. A leírás kizárólag tájékoztatási célra szolgál, nem alkalmas betegségek diagnosztizálására, gyógyítására, megelőzésére és nem helyettesíti az orvosi szolgáltatásokat! A leírásban szereplő megállapítások nem vonatkoztathatók a NutriMed Étrendkiegészítő Kft. termékeire. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Gyermekektől elzárva tartandó! A VitaMed márkanév nem értelmezhető egészségre vonatkozó állításként, az csupán a termék azonosítására szolgál. A bemutatott hatások bekövetkezése nem garantált, illetve egyénenként eltérő lehet.


Tájékoztatás

Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

 

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek
Web Analytics