Új jelszó kérése
TOP termékek
Fizetési megoldás
Partnereink

Termékek


Sanct Bernhard spirulina alga kapszula 360db
Sanct Bernhard spirulina alga kapszula 360db

Ez a különleges növény a testet ellátja nyomelemekkel és ásványi anyagokkal, méregtelenít, lúgosít. A vitáloldata 90%-ban felszívódik s tápanyag összetétele hatékonyabb, mint bármely más ételé. Legmagasabb a fehérjetartalmú a természetes élelmiszerek között, az összes alapvető aminosav megtalálható benne.


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés
8
B. Györgyi
2017.03.01 12:41
Különösebb panaszaim nincsenek,hanem hallgatom rendszeresen Dr Buda László Károly előadásait és abban többször említette a Spirulina kedvező hatását, ezért döntöttem úgy, hogy kipróbálom!
Előnyök: -
Hátrányok: -
7
S-né Erika
2015.05.12 11:41
Már többször vásároltam Önöktől. Az ár és darabszám Önöknél a legkedvezőbb. Ez egy fontos szempont.
A másik:
Változó korban vagyok és elsősorban az elhízás ami miatt évekkel ezelőtt elkezdtem keresni a megoldást.
Így találtam a Spirulina alga kapszulára.
A 3x2-vel nem érek semmit, ezért most is 3x3-at szedek.
A lustaság miatt egy kicsit mozgás szegény az életmódom.
Mellette csak magnéziumra van szükségem,hogy a vesekő ne tudjon újra kialakulni, a közérzetem jó, a változó korral járó tünetek elkerülnek. Étkezés előtt szedem sok folyadékkal, így az étvágyamat kordában tudom tartani.
Összességében nekem bevált. "Mindennapos" fertőző betegségek elkerülnek.

Előnyök:
Hátrányok:
6
Belovainé
2014.11.21 04:26
A glutén mentes táplálék fogyasztást is támogatja. Szuper az anyag , jó volt rajta csemegézni. Köszönöm a lehetőséget. Üdvözlettel: Belovainé
Előnyök:
Hátrányok:
5
H. Erika
2014.10.01 12:00
Ezt a terméket azért választottam, mert igazi "vitamin-bomba"! Jómagam hajlamos vagyok az allergiára, bár a tesztek nem mutatták ki. Allergia gyógyszert viszont nem szeretnék szedni. Kipróbáltam más vitaminokat, de azok mindig "felpörgettek", ráadásul nem vettem észre, hogy javítottak volna közérzetemen. Egy kolléganőm ajánlotta, próbáljam ki. Tőle máskor is kaptam hasznos tanácsokat, ezért úgy gondoltam, belevágok a kúrába. R
Előnyök:
Hátrányok:
4
Katalin
2014.09.18 09:41
Sokat hallottam es olvastam pozitiv hatásairól, amit magam is es a lányom is tapasztaltunk. Lányom ekcémás, neki különösen jó. Igaz nem múlik teljesen el tőle, de közel nem olyan csúnya és nem viszket anyira, mint mikor nem szedi.
Előnyök:
Hátrányok:
3
Kata
2014.02.05 04:59
Súlyos,folyamatos vashiányomat a spirulina egyedülálló módon helyretette.
Előnyök:
Hátrányok:
2
Hendrich András
2014.01.22 12:54
Cukorbeteg lévén csak jó tapasztalataim vannak. Azóta több energiám ,kedvem van. Ami a lényeg ,fogytam és a cukrom 6'2-re le ment. Nagyon köszönöm ezt az egyedül állókészítményt.Csak ajánlani tudom mindenkinek. Köszönettel: András
Előnyök:
Hátrányok:
1
Gadó Andrea
2014.01.17 05:25
A diabétesz orvosom levélben tájékoztat eredményeimről, a végén egy kis megjegyzéssel. Többnyire félve olvasom el ezeket a leveleket, mert általában \"megszid\" bennük. A Spirulina 3 hónapos szedése után az orvos azt írta a levél végére, hogy \"állapotában javulás tapasztalható\". Nagyon örültem ennek a megjegyzésnek, mert 19 éves cukorbetegségem alatt egyszer sem kaptam ilyen visszajelzést.
Előnyök:
Hátrányok:
Webáruház készítés
Web Analytics