TOP termékek

SANCT BERNHARD KOVAFÖLD+CA KAPSZULA 210DB

5 (2 vélemény)
SANCT BERNHARD KOVAFÖLD+CA KAPSZULA 210DB
SANCT BERNHARD KOVAFÖLD+CA KAPSZULA 210DB
5 (2 vélemény)

A kovaföld egy természetes anyag, mely sokféle, jelentős mennyiségű ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz – köztük a legkiemelkedőbb a szilícium tartalma.

Bővebben
4 600 Ft
Egységár: 22 Ft/db
Részletek

A tisztító kovaföld

A kovaföld immunrendszerre gyakorolt hatása, a kórokozókra gyakorolt hatása és méregtelenítő hatékonysága páratlan és lenyűgöző!

Kitisztíthatja a beleket, a nyirokkeringést, az ereket, a bőrt. Gyorsan és erősen méregteleníthet a vírusokon, gombákon, parazitákon, baktériumokon át a férgekig, – sejtszintig. Mivel elpusztíthaja a kórokozókat gyulladásgátló hatása is lehet, így a fertőzések leküzdésében is segíthet.

A  kovaföld egy abszolút mértékig természetes és tiszta anyag, tulajdonképpen az ősi egysejtűeknek a megkövesedett váza, amelyet az évmilliók során porrá morzsolt a természet. A szilícium tartalma egyedülállóan magas, mintegy 85%, és ebben van a jelentősége is, de tartalmaz sok fontos ásványi anyagot és nyomelemet is.

Nem véletlenül hívják a szilíciumot életásványnak, vagy mondják róla azt, hogy élet nem létezne nélküle. Ugyanis a szilícium a sejtfalak fő alkotóeleme, és ez az anyag képes igazán változtatni a membránpotenciálon, a sejtfalak külső s belső oldala közti töltéskülönbségen, amely ha megfelelő minőségű, akkor a sejtfalak képesek lesznek átengedni a működésükhöz szükséges információt, vagyis nagymértékben javulhat a minden életfolyamat alapjául szolgáló a sejtközti kommunikáció. 

Ez önmagában is hatalmas segítség lehet egy problémával küzdő ember számára, de nézzük meg, mitől is rendkívüli még a szilícium. Mivel a sejtfalak fő alkotóeleme, elsőrendű szerepe van a tápanyagok felszívódásában. Hihetetlenül fontos, mert:

  • mindenütt megtalálható a szervezetben,
  • a létfontosságú szervek nem tudnának működni nélküle.

Ezt a nagyfokú méregtelenítő hatását annak a tulajdonságának köszönheti, hogy a kovaföldnek a felülete fizikai tulajdonságánál fogva, több négyzetméternyi toxikus anyagot, gyulladásos folyadékot, méreganyagot tud akár megkötni és segíteni a szervezetből való eltávolítását.

Képes lehet kitakarítani a bélrendszert az évek során összegyűlt, felhalmozódott nyáktól és méreganyagoktól. Így akár a bélrendszerben elhárulhatnak az akadályok, amik eddig gátolták a tápanyagokat a teljes felszívódásban. A bélbolyhok újra be tudják tölteni rendeltetésüket, a tápanyagok teljes mértékben fel tudnak szívódni.

Kovaföld tapasztalatok

Mivel az agyunk  ezután "tápanyag bőségben" végzi munkáját, sokkal ritkábban érezhetünk majd éhségérzetet (fizikális), normalizálódik az anyagcsere, s a kettő együtt az optimális testsúly beállásához fog vezethet.

Ettől energikusabbak lehetünk, de a kovaföld önmagában is energetizálhat, megszüntetheti a fáradékonyságot, növelheti a szellemi és fizikai teljesítményt, szerveztünk szinte összes funkcióját javíthaja. Külső változásokat is produkálhat: ezek pedig a tiszta, feszes bőr, erős, csillogó haj, erős körmök és fogak, és végül, ahogy említettem is, beállhat az ideális testsúly. Tapasztaltak akár 25-30 kilós fogyást is, de ez természetesen minden esetben egyedi folyamatok eredménye (is).

Kétféleképpen is működik

A nyirokrendszerben: A szilícium hatására növekszik a nyiroksejtek száma, és fokozódik a fagocitózis: a nagy falósejtek és fehérvérsejtek a kórokozókat bekebelezik – fagocitálják- és ezzel a kórokozók döntő többségének a pusztulását okozzhatják.

A bélrendszerben: 1gramm szilícium felülete akár több négyzetméternyi gyulladásos folyadékot, gázt, toxint képes felszívni, és kipucolni a szervezetből, miközben a természetes bélflórát tovább erősíti.

A kovaföld egyetlen darabja úgy néz ki, mint egy henger, tele lyukakkal.

A kovaföld hengernek nagyon erős negatív töltése van. Az ilyen hengerek milliói a gyomor és emésztő-rendszeren keresztül mozgásuk közben vonzzák és elnyelhetik a mindig pozitív töltésű baktériumokat, gombákat, parazitákat, vírusokat, endotoxinokat, növényvédőszer-maradványokat, drogokat, nehézfémeket, és a férgeket is. Ezek csapdába esnek a hengerekben és kiürülnek a testből. A salakanyag eltávolításra kerül és az immunrendszer működőképessége újra javulásnak indulhat.

A kovaföld nagyon kemény. A keménységi skálán, ahol a gyémánt 9-es, a kovaföld 7-es. Ez nagyon fontos, mert a milliónyi kovaföld henger keresztül utazván a vékony és vastagbélen, ’ledörzsölheti’ a falakat, így a bélfal megtisztulhat az évek alatt lerakodott káros nyáktól is. Ennek három jelentős következménye van

  • normalizálódik az emésztés és az anyagcsere
  • a tiszta egészséges vastagbél távol tarthatja a polipokat, daganatokat, fekélyeket.
  • a tápanyagok - így az antioxidánsok is, teljes mértékben felszívódnak és a szervezet ellenálló képessége gyorsan és jelentős mértékben erősödhet

A szervezet teljes regenerációja

A szervezet szinte összes funkcióját javíthatja, – mivel a testünk sejtjeinek anyagcseréjét optimalizálhatja azáltal hogy segítheti újjáépíteni a sejtmembránt, és rendbe rakhatja a szöveteket, a csontoktól, az ereken át, a kötőszövetig, a szív- és érrendszertől kezdve az idegrendszerig.

Tápanyagok teljes felszívódása, antioxidáns védelem

Mivel a beleket megtisztításában sokat segíthet (az évek során lerakodott nyáktól, parazitáktól, férgektől, békén hagyva a normális bélflórát), az immunrendszer megerősödésével. A tápanyagokban lévő antioxidánsok és tápanyagok felszívódnak. Így ezek az anyagok a szervezetbe jutva harcolhatnak a rák, a fertőzések, és a korai öregedés ellen.

Energetizáló hatás

A tápanyagok minél magasabb felszívódásával, rendbe rakhatja az emésztést, növelheti a vitalitást, magas energiaszintet állíthat elő, növelheti a fizikai és szellemi teljesítményt, megszüntetheti az álmatlanságot.

Gyors és látványos külső változások, fogyás

Jelentős mértékben javíthatja az inak, ízületek, csontok és egyéb kötőszövetek állományát, elkerülhetőbbé vagy csökkenthetőbbé válnak a reumatikus problémák, egyéb mozgásszervi problémák. A bőr, fogak, körmök és haj szerkezete is jelentős átalakuláson mehet át. A bőr kitisztulása álta, rugalmas lehet, a haj megerősödése esetén, fényessé csillogóvá válik.

Kovaföld kapszula

A kovaföld alkalmazása

Mivel a méregtelenítési folyamat beindításakor felszabaduló anyagoknak biztosítani kell a távozást, így a kovaföld rendszeres szedése mellett nagy mennyiségű (2-3 liter)víz napi fogyasztása szükséges!

Mikor ajánlott a készítmény szedése?
Szilícium és kalcium hiány miatt kialakult hajhullás, töredezett haj, repedezett, puha köröm esetén és a bőr egészségnek megőrzésére. Fontos szerepe lehet a csont és a porc képzésében.

Mikor nem szabad a készítményt szedni?
Egyéb kalcium és szilícium tartalmú készítményekkel egyidejűleg nem szedhető. Önnek tisztában kell lennie panaszai természetével. Ha a panaszok eredete ismeretlen, kérje kezelőorvosa véleményét.

Mit kell tudni a szedés megkezdése előtt?
Tudnia kell, hogy a szilícium és a kalcium a szervezet számára nélkülözhetetlen. Az emberi szervezet kb. 1-1,5 g szilíciumot tartalmaz, annak koncentrációja vérben 20ľmol/l. Elsősorban a kötő- és a támasztó szövetekben fordul elő. Szilícium hiány elsősorban az állati eredetű táplálékot fogyasztóknál alakul ki.

Szedhetik-e a készítményt gyermekek is?
Gyermekek 3 éves életkor felett szedhetik.

Szedhető-e a készítmény más gyógyszerekkel is?
Egyéb más kalcium és szilícium tartalmú készítményekkel egyidejűleg nem szedhető.
Önnek tisztában kell lennie panaszai természetével.

Szedhető-e a készítmény a várandósság és a szoptatás alatt?
Várandós és szoptató anyáknak szükségük lehet a kalciumra és a szilíciumra, de szakember véleményét ki kell kérni az alkalmazás megkezdése előtt.

Hogyan és mikor kell a készítményt bevenni?
A kapszulát bő folyadékkal, szétrágás nélkül kell lenyelni.

Mi az ajánlott adag?
Felnőtteknek: 3x1 kapszula, gyermekeknek; 3-10 éves kor között napi 1-2 kapszula, 10-14 éves kor között napi 2x1 kapszula

Milyen nem kívánt hatást válthat ki a készítmény?
Készítmény mellékhatása ez ideig nem ismert. Tartósan, a javasolt adagot túllépve, egyéb kalcium tartalmú készítményekkel való együtt szedése miatt csontképzési zavarok előfordulhatnak.

Mire kell még ügyelnie a készítmény szedése során?
Ha a készítményt az ajánlott adagban szedi és kellemetlen tüneteket tapasztal, hagyja abba a szedést és kérje ki kezelőorvosa véleményét.

Mennyi ideig szedhető a készítmény?
Három hónapig tartó alkalmazás után abba kell hagyni a készítmény szedését, majd 1 hónap eltelte után szükség esetén a kúra ismételhető.

Hogyan kell tárolni a készítményt?
Eredeti dobozba visszazárva,legfeljebb 25 °C-on, nedvességtől védve, gyermekektől elzárva tartandó!

Hatóanyagok 1 kovaföld kapszulában

  • Kovaföld: 250 mg
  • C-vitamin (aszkorbinsav): 25 mg
  • Kalcium: 40 mg

A termék 210db kapszulát tartalmaz, ami körülbelül 2 havi adagnak felel meg.


Tájékoztatás

Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

 

Adatok
Tömeg
120 g/db
Vélemények
Átlagos értékelés:
5
(2 vélemény)
Budinszki Rita
2017.02.09
a kovaföld kapszulát elsősorban a szilícium szervezetre gyakorolt hatása miatt használom. Olvastam róla, hogy kalciummal és C-vitaminnal együtt jobban felszívódik, ezért választottam Önöktől a kalcium és C-vitamin tartalommal kiegészített kovaföld kapszulát.
Ilona
2015.02.24
Úgy érzem, hogy elsavasodtam. Mivel korábban megtapasztaltam, hogy a hajjullásomra nagyon jó hatással volt így most újra neki kezdek egy kúrának. Mivel a por íze számomra nem volt megfelelő, így most kapszulaként próbálom ki.
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Web Analytics