Új jelszó kérése
Kategóriák
TOP termékek
Fizetési megoldás
Partnereink
Termék részletek


Naturhelix fülgyertya levendula illóolajjal 2db

Naturhelix fülgyertya levendula illóolajjal 2db
780 Ft
Egységár: 390 Ft/db

A fülgyertya a népi gyógyászatban évezredek óta használatos eszköz. A külső hallójáratba helyezett fülgyertya égése során enyhe hőhatás és vákuum keletkezik.

 • Naturhelix fülgyertya levendula illóolajjal fülgyertya a népi gyógyászatban évezredek óta használatos eszköz, ismerték az ókori civilizációk, az aztékok, egyiptomiak, görögök, rómaiak, de találunk fülgyertya használattal kapcsolatos hagyományokat a többi kon­ti­nen­sen is.

  A Naturhelix fülgyertya üreges kúp alakú eszköz, mely viaszkeverékbe mártott pamutvászon készül. Fülgyertyáinkat kizárólag kézzel készítjük, illóolajokkal és propolisszal itatjuk át, természetes anyagokkal színezzük.

  Fülgyertya alkalmazás módja

  • Kérjük, használat előtt szíveskedjék gondosan elolvasni a csomagban található, részletes, fotókkal illusztrált tájékoztatót! Tűzveszély elkerülése céljából kérjük, szíveskedjék az alapvető tűzvédelmi előírásokat betartani. Kérjük, egyedül, önmagán (segítség nélkül) ne használja a fülgyertyát!
  • Szokásos fülgyertya kezelési folyamat: A fülgyertya egyszeri kezelésként és kúraszerűen is alkalmazható.
   A kúraszerű kezelési folyamat a következő: az első héten minden nap, a második héten pedig minden második napon egy – egy fülgyertya elégetése mindkét fülben. Makacs probléma esetén hosszabb, több hétig tartó kúra is lehetséges. A kéthetes fülgyertya kúrák között minimum egy hét szünetet kell tartani. Ha a panaszok ezek után sem csökkennek, forduljon szakorvoshoz.

  Illóolajok szerepe:

  • A gyógynövények illóolajaival átitatott fülgyertya égése során felszabaduló gőzök, párák bőrfelülettel érintkezve vagy orron keresztül belélegezve fejtik ki hatásukat.
  Naturhelix fülgyertya levendula illóolajjal kiszerelése: 2db/csomag
 • Tömeg
  80 g/db
Webáruház készítés
Web Analytics