TOP termékek

BÁLINT CSEPPEK TŐZEGÁFONYA 50ML

BÁLINT CSEPPEK TŐZEGÁFONYA 50ML
BÁLINT CSEPPEK TŐZEGÁFONYA 50ML

A tőzegáfonya egy Észak-Amerikában honos örökzöld növény keserű, piros színű gyümölcse. A tőzegáfonya segíthet a húgyúti fertőzések megelőzésében, avagy a már kialakult tünetek enyhítésében. 

Amit érdemes tudni a TŐZEGÁFONYA ÉS CSIPKEBOGYÓ együttes alkalmazásáról: 
A tőzegáfonya és a csipkebogyó is rendkívül gazdag C-vitaminban, ami fokozhatja a szervezet ellenálló-képességét. A tőzegáfonya közismerten emésztést javító hatású, a benne található pektinek pedig segíthetik az emésztést. A tudósok mára megerősítették a tőzegáfonya jótékony hatását a húgyúti rendszer fertőzéseinek megelőzésében és gyógyításában. 

Vizsgálatok bizonyítják, hogy napi fogyasztása lényegesen csökkenti az ilyen jellegű fertőzések kiújulását. A sok tőzegáfonyát fogyasztó emberek vizelete savasabb és kevesebb baktérium van benne. Fogyasztása közben ugyanis egy hippursav nevű anyag termelődik a szervezetben, amelyről bebizonyosodott, hogy erős antibakteriális hatása van a húgyúti rendszerben, gátolhatja a fertőzést okozó baktériumok szaporodását. A gyümölcs megakadályozhatja a baktériumok tapadását a húgyúti rendszer falának sejtjeihez. 

A tőzegáfonya ezen kívül csökkentheti a húgyúti rendszer betegségeinek időtartamát: csökkentheti a betegséggel járó fájdalmat, égető érzést, viszketést és egyéb tüneteket. A húgyúti rendszer makacs fertőzéseit antibiotikummal is kezelni kell, hogy a súlyos szövődményeket elkerüljük. Emellett fogyaszthatja a hagyományos orvosi kezeléssel párhuzamosan, mert az csak felgyorsíthatja a gyógyulás folyamatát. 

Összetevők
hordozó (víz és alkohol) tőzegáfonya és csipkebogyó 

Tápanyagok/hatóanyagok a napi adagban: 
Tőzegáfonyából 450 mg, 
csipkebogyóból 150 mg található a 36 csepp alkoholos vizes oldatban, amely a napi adagot jelenti.

Fogyasztási javaslat: 
Este 36 csepp 
Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! 

3 858 Ft
Egységár: 77 Ft/ml
Adatok
Tömeg
100 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek
Web Analytics