Green go másnaposság elleni üditőital

Green go másnaposság elleni üditőital

HOGY “MÁSNAP” HELYETT SIMÁN MÁSNAP LEGYEN, HASOGATÓ FEJFÁJÁS ÉS HÁNYINGER NÉLKÜL!

880 Ft
Egységár: 2,93 Ft/ml
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Hogyan működik a GreenGO+?

GreenGO+ már az alkohol fogyasztása közben képes a vér alkohol-szintjének csökkentésére. Az anyagcsere folyamatok felgyorsításával segíti a szervezetet a méregtelenítésben, gyorsítja az alkohol lebomlásakor keletkező toxikus anyagok távozását a szervezetből, javítja a vese és a májműködést.

HATÁSVIZSGÁLAT ALKOHOLFOGYASZTÁS ESETÉN

A GreenGO+ számos sikeres kipróbáláson ment keresztül, mely során az alkohol fogyasztásra és a másnaposság tüneteinek hatását vizsgáltuk. A különböző sarzsok vizsgálata stabilnak és a hatását illetően megbízhatónak igazolta a készítményt.

1. GreenGO+ TESZT

Nagykorúakon végzett vizsgálat alapján akik GreenGO+ üdítőital fogyasztottak 60% által gyorsabb volt az alkohol lebomlás.

Így használd a GreenGO+!

1. Alkohol fogyasztás esetén

Ha már az alkohol fogyasztás megkezdése előtt elfogyaszt 1 doboz Green Go+ üdítőt, majd az utolsó pohár alkohol elfogyasztása után még egyet, akkor ebben az esetben a GreenGO+ már az alkohol fogyasztása közben képes a vér alkohol-szintjének drasztikus csökkentésére.

Amennyiben alkohol fogyasztása előtt vagy közben nem ittál GreenGO+ üdítőt, az  alkohol szinted az elfogyasztott alkohol mennyiségnek megfelelő lesz. Ebben az esetben az utolsó pohár alkohol után javasolt 2 doboz Green Go+ Üdítő elfogyasztása. Így a GreenGO+ képes a megemelkedett alkoholszint drasztikus csökkentésére.

2. Másnaposság esetén:

Ébredés után 1-2 doboz Green Go+ üdítő elfogyasztása javasolt.

Szakvélemények a Green Go+ üdítőital hatásairól

Kimondottan előnyös használata:

  • nagy figyelmet igénylő munkavégzéskor,
  • stressz tűrő képesség fokozása érdekében.

Antioxidáns összhatásával segíti a szervezetet a méregtelenítésben, a fertőzéses, gyulladásos megbetegedések kivédésében.

Szervezetünk ellenálló képessége javul, a pszichés és fizikai terhelhetőség megnő.

Dr. Molnár Borbála 
korábbi országos tiszti főgyógyszerész, a k
linikai gyógyszerészet doktora, szakgyógyszerész, egészségügyi szakjogász
a termék fővédnöke

A készítmény kedvező hatásai miatt az egészségügy számos területén ajánlható prevenciós célból (vese és epekövek valamint stressz állapotok megelőzésében) és betegségek esetén kiegészítő terápia részeként (immunrendszer támogatása).

Ugyanakkor összetételéből adódóan a metabolikus folyamatokban és élettani hatásokban megnyilvánuló előnyös tulajdonságai alapján – laboratóriumi módszerekkel is bizonyítható máj (GOT, GPT, gamma GT) és veseműködés (GFR, kreatinin) javulás,- valamint az egészséges bőr védelmét és mentális egészséget támogató hatásai miatt alkalmazása kiemelt  jelentőségű lehet a munkaegészségügy területén.

Dr. Erdei Edit PhD
kutatási igazgató
Andrológiai stúdium – Egészségügyi Kutató és Szolgáltató Kft.

 

FONTOS, HOGY A GREEN GO FOGYASZTÁSA  NEM MENTESÍT AZ ITTAS CSELEKEDETEK FELELŐSSÉGE ALÓL.

Sose ülj autóba ittasan!


Tájékoztatás

Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

 

Adatok
Tömeg
10 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
Web Analytics