TOP termékek

Cikkek az egészségről - blog

Tudtad, hogy létezik élő víz?

2015.07.21 12:15

Tudtad, hogy létezik élő víz?Amellett, hogy magas rezgésű energiákat tartalmaz, frissít és hidratál. Nem tartalmaz káros, a szervezetünket romboló információkat. Az élő víz segítheti élettevékenységünket, immunrendszerünket, fokozhatja a tápanyagok felszívódását és a méregtelenítést. Tudj meg róla többet cikkünkben!

Több, mint fél év tapasztalat

Tavaly kaptam az első Természet alkotta poharamat. A történethez hozzá tartozik, hogy a mögötte lévő működési elvet már 3-4 éve egyszer láttam egy rövid videóban, de nem igen indított meg - akkor.

Viszont most már teljesen más a véleményem róla.

Karácsonyra a párom meglepett egy ilyen pohárral. Én majd ki ugrottam örömömben, hogy számomra egy ilyen kedves ajándékkal tudott meglepni - mondjuk úgy, hogy nem mindig találja el, hogy mi a tökéletes ajándék - de ez akkor AZ volt!

Az első pár napban azt vettem észre, hogy a családom minden tagja az én poharamból iszik, kicsi és nagy is.

Párom azt mondta, hogy a pohár működési elve biztos csak a placebo hatás, ő ebben nem tud hinni.

Aki még nem ismeri "mit tud ez a pohár", annak nagyon röviden összefoglalom: a mai vizek - mindegy hogy csap vagy ásványvíz -, olyan körülmények között kerül a testünkbe, hogy a belső molekula szerkezete torzul.

A Természet alkotta (angolul Nature's Design) poharak viszont az aranymetszés szerint - tökéletesség aránya - egy teljesen deformitásoktól mentes vízkristályt tud létrehozni, ahogy az alábbi képek is bizonyítják:

Élő víz előtte, utána

Az első képen a víz molekula deformálódott a csővezetében lévő nyomás hatására, míg a második képen ugyanaz a vízmolekula 3 percig pihent egy Természet alkotta pohárban.

Élő víz - rendezett szerkezet - VITALÍTÁS

Szervezetünkben az élettani folyamatok kizárólag rendezett szerkezetű vízben tudnak maradéktalanul végbemenni. A szétesett kristályszerkezetű vizet a szervezetnek először át kell alakítania, ami jelentős energiaveszteséggel jár. Rendezett szerkezetű víz fogyasztásával viszont számottevő enenergiát spórolhatunk meg szervezetünknek!

Puding PRÓBÁJA az evés!

Azon gondolkodtam, hogy hogyan tudnám én is kipróbálni, hogy a kezembe lévő pohár tényleg olyan-e, amilyenek mondják, hisz' messziről jött ember azt mond, amit akar! Aztán kitaláltam, hogy hogyan is tudnám lemérni, hogy tényleg más-e ez a pohár a többitől.

Fogtam 3 pohárat, majd lucerna magokat szórtam beléjük csíráztatni - tudd, hogy a lucerna csíráztatási ideje 5-7 nap.

Az első pohárba hagyományos csapvíz került, a másodikba tisztított és a harmadik Természet alkotta pohár is tisztított vizet kapott.

A 1-2-4. napra ez az állás mutatkozott a poharakban:

Vízteszt első nap

 

Vízteszt második nap

 

Vízteszt negyedik nap

Lenyűgözött, hogy mennyivel energikusabban fejlődtek a csírák a Természet Alkotta pohárban! Egy másik képen is jól látszik, hogy mit hozott ki a pohár:

Vízteszt csíra

Nem semmi, ugye?!

Fejembe vettem, hogy szeretnék Magyarországon 16.000 darab ilyen pohárnak gazdát találni. Legyél az egyike azoknak, akik ilyen pohárból fogyasztja az éltető vizet!

 

Keresd a természet alkotta poharakat és kancsókat!

Web Analytics