TOP termékek

SWANSON BÍBOR KASVIRÁG KAPSZULA 100DB

SWANSON BÍBOR KASVIRÁG KAPSZULA 100DB
SWANSON BÍBOR KASVIRÁG KAPSZULA 100DB
Az echinacea – bíbor kasvirág – élőhelye eredetileg Észak-Amerika középső része, kontinensünkön a száraz nyílt erdők, füves puszták. A kasvirág, a margarétához hasonló, nyáron virágzó, gyöktörzses, évelő növény. Már indián törzsek, majd európai telepesek is gyakran alkalmazták, sebek gyógyítására, különböző fertőzésekre. Az egyik legjobb természetes gyógynövény a hatóanyagainak köszönhetően. Ez egy igen régi gyógynövény, a legrégibb, legősibb írások a kasvirágról 7000 évesek. Hétezer évvel ezelőtt már használták. A növény neve, az echinacea a sündisznóból származik. Ezt a különleges gyógynövényt hosszú időn keresztül használták, ám a kasvirág a modern antibiotikumok felfedezésével a háttérbe szorult. Népszerűsége azonban napjainkban visszatért, mivel egyre többen keresik a jól bevált, népi gyógyászati, természetes megoldásokat.

Adagolás: Meg kell enni. Hiába csinálunk belőle teát, a hatóanyagok nagy része zsírban oldódik. Tehát valamelyik étkezésnél kell megenni, ami lehetőleg tartalmaz némi zsíradékot is. És majd ez a vékonybélben szépen fel fog szívódni a zsírokkal együtt. A gyógynövény hatásaként a sejtek egy természetes antimikróbás anyagot, az interferont fokozottabban termelik. A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!


Egyéb információk: Pozitív hatásai:

- az immunrendszer egészsége: hozzájárulhat a szervezet megfelelő védekezőképességhez
- alsó húgyutak egészsége: hozzájárulhat az alsó húgyúti szervek egészségének fenntartásához
- légzőszervi egészség: segíthet enyhíteni a torok és garat kaparását, valamint nyugtató és kellemes hatással lehet a torokra, garatra és hangszálakra
- felső légúti egészség: segíthet a visszatérő felső-légúti fertőzések kezelésében, és a visszatérő felső-légúti fertőzések megelőzésében.

Napjainkban ismét kezd egyre népszerűbb lenni. Szerezzen be magának egy dobozzal, hogy mindig kéznél legyen, ha szükség van rá!

Az őszi téli időszakra ajánljuk még a Cink Immuno rágótablettát, ami a cinken kívül tartalmaz C-vitamint és kasvirág koncentrátumot is.
3 690 Ft
Egységár: 37 Ft/db
Adatok
Tömeg
150 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek
Web Analytics