Cikkek az egészségről - blog

Sanct Bernhard: mégis lehet minőséget kapni

2015.02.08 14:32

Sanct Bernhard: mégis lehet minőséget kapni olcsón

 

Hogy mi is a Sanct Bernhard? A Sanct Bernhard egy több mint száz éves múlttal rendelkező német cég, mely nagy mértékben hozzájárulhat az egészséged megőrzéséhez is.

Sanct Bernhard, a német minőség

Mára a Sanct Bernhard szorgos munkájával, folyamatos kontrollal és fejlesztéssel felküzdötte magát a csúcsra és Németország piacvezető étrendkiegészítő gyártójaként tartják számon. A cég Németországon kívül is óriási presztízsre tett szert, népszerűsége töretlen és úgy tűnik, semmi és senki nem foszthatja meg előkelő helyétől.

Kínálatából válogatva gyakorlatilag bármilyen szükséges tápanyagot pótolhatunk, gyárt zöldkagyló kivonatos kapszulát, omega-3 halolaj kapszulát, krómmal és cinkkel gazdagított fahéj kapszulát, kurkuma kapszulát és a sort még hosszasan folytathatnánk. (A teljes Sanct Bernhard termékpalettát itt találod.)

Sanct Bernhard termékek

És hogy mi különbözteti meg a Sanct Bernhardot piaci versenytársaitól?

Miért különlegesek és egyediek termékei? Mert olcsók, minőségiek és rendkívül gyorsan felszívódnak, azaz gyorsan hatnak. Az étrendkiegészítőknél nemcsak az számít, hogy mit tartalmaznak, hanem az is, hogy mennyi hasznosul a kapszulából.

Hogy ezt szemléltessük, például a Sanct Bernhard A-Z Multivitamin kapszula 150 db-os kiszerelésben kapható és csupán 3050 Ft-ba kerül. Ez azt jelenti, hogy 3050 Ft-ért 5 hónapra elegendő vitamint és ásványi anyagot biztosítunk szervezetünk számára, azaz naponta csupán 20 Ft-ot költünk egészségünk megőrzésére, és mint tudjuk, az egészség aranyat ér.

Ma a multivitaminok szedése fontosabb, mint valaha

Közismert, hogy táplálékaink tápértéke folyamatosan romlik, így még az egészséges táplálkozással is nehéz minden vitaminból és ásványi anyagból az elegendő mennyiséget pusztán ételekkel fedezni.

Ilyenkor jön képbe a multivitamin.

Neked is biztosan fontos az egészséged, a Sanct Bernhard A-Z Multivitamin kapszula pedig meg is őrzi neked. 25 féle, a szervezet számára fontos és nélkülözhetetlen tápanyagot biztosít, mind vitaminokat, mind ásványi anyagokat tartalmaz. Lássunk egy pár példát!

Az A-vitamin a szürkületi gyengénlátáson javít, a B-vitaminok sejtjeink energiaellátói, a C-vitamin antioxidáns hatású vegyület, a D-vitamin immunerősítő hatású. Az E-vitamin megelőzi a szívbetegségeket, a K-vitaminnak pedig kiemelkedő szerep jut a véralvadás során.

Töltődj fel a Sanct Bernhard termékeivel!


Szeretnéd növelni a fizikai erőnlétedet vagy a szellemi teljesítőképességed? Vagy egyszerűen csak szeretnél egészséges (vagy egészségesebb) lenni? Akkor próbáld ki a Sanct Bernahrd termékcsaládot, mert jó árban van, hatékony és minőségi. Pár hét után már érezni fogod a minőségi változást.

Web Analytics