TOP termékek

SANCT BERNHARD HAJFIT KAPSZULA120 DB

SANCT BERNHARD HAJFIT KAPSZULA120 DB
SANCT BERNHARD HAJFIT KAPSZULA120 DB

A szép, egészséges és erős hajszálaknak az elegendő és rendszeres vitamin és tápanyag-ellátottság nélkülözhetetlen.

Bővebben
5 476 Ft
Egységár: 46 Ft/db
Részletek

Az egészséges hajért

Ez a mai étkezési szokások mellett nem mindig garantált. Tápanyaghiány esetén a haj és a köröm nem tud megfelelően növekedni. A hajfit kapszula fedezi mindazokat az anyagokat, amire a roncsolt hajnak szüksége van: az aranyköles kivonat az értékes kovasav és nyomelemeivel növekedésserkentő, az erős hajszerkezet felépítését és megtartását szolgálja.

C-vitamin, Pantothensav, D-biotin, és cink az egészséges hajnövekedésben közreműködnek, így haja dússá, erőssé és csillogóvá válik. Ezzel együtt a körmök is megerősödnek, nem töredeznek és gyorsabban nőnek, mivel a szerus felépítés miatt mind a hajnak mind pedig a körmöknek ugyanarra a növekedést serkentő anyagra van szükségük. 
Mivel a haj és a köröm nagyon lassan nő, ezért a hajfit kapszula szedését hosszabb ideig,ez azt jelent több hónapig ajánlott.

 

Hatóanyagok 4 kapszulában                           

  • Köles kivonat 200 mg
  • C-vitamin 50 mg
  • Cink1,25 mg
  • Pantoténsav 4,5 mg
  • B6-vitamin1,2 mg
  • Biotin75 μg600

A termék 120db kapszulát tartalmaz, ami körülbelül 1 havi adagnak felel meg.

 


Tájékoztatás

Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

 

Adatok
Tömeg
120 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek
Web Analytics