TOP termékek

ŐSI MAGNÉZIUM KONCENTRÁTUM ÉRZÉKENY BŐRRE 200ML

ŐSI MAGNÉZIUM KONCENTRÁTUM ÉRZÉKENY BŐRRE 200ML
ŐSI MAGNÉZIUM KONCENTRÁTUM ÉRZÉKENY BŐRRE 200ML

A bőrünkön keresztül felszívódó Ősi Magnézium Koncentrátum az egyik leghatékonyabb módja a szervezet magnéziumszintje helyreállításának.

Bővebben
4 372 Ft
Egységár: 22 Ft/ml
Részletek

Leghatékonyabb bőrőn keresztül felszívódó magnézium

A bőrünkön keresztül felszívódó Ősi Magnézium Koncentrátum az egyik leghatékonyabb módja a szervezet magnéziumszintje helyreállításának, mivel könnyen felszívódik és megkerülve a máj "first-pass" effektusát a véráram által egyből a célsejtekbe juthat a tiszta, energetizált magnézium.

Általános szabály, hogy a szervezet napi magnézium igénye kb. 6-8 mg/testsúly kg, tehát egy 60 kg súlyú személynél ez napi 360 – 480 mg magnézium szükségletet jelent. Ezt a mennyiséget fedezi a bőrön keresztül felszívódó Ősi Magnézium Koncentrátum olaj 15-20 puffnyi adagja (1 puffból kb. 23,3 mg tiszta magnézium szívódik fel).

Permetezze közvetlenül a bőrére vagy a tenyerébe 1-3-szor és azt dörzsölje be. Ha bőrirritáció lépne fel, öblítse le vízzel a felvitt oldatot, majd a következő alkalommal hígítsa az Ősi Magnézium Koncentrátumot vízzel 1:1 arányban. Ha zavarja a bőrén maradt só, 20 perccel az Ősi Magnézium Koncentrátum használata után zuhanyozzon le, mivel 20 perc alatt a magnézium ionok nagy része már felszívódik. A koncentrátumot az Ősi Magnézium Fürdősóból készített fürdővízzel kombinálva is használhatja.

Organity ősi magnézium koncentrátum összetevői

 • Magnézium-klorid (MgCl2),
 • Magnézium-szulfát (MgSo4),
 • Kálium-klorid (KCl),
 • Nátrium-klorid (NaCl),
 • Kálcium-klorid (CaCl),
 • Bromid ion(Br-)

Javallat

Izomhúzódásra, izomfájdalmakra, stresszes állapotokban, pszichés problémák esetén (pl. depresszió, nyugtalanság, szorongás, álmatlanság), fejfájás, migrén, bőrproblémák esetén (pikkelysömör, ekcéma, akné).

 • A kezelést kúraszerűen hetente 2x - 3x javasolt elvégezni.
 • A magnézium 20 perc alatt felszívódik. Túlzott bizsergető érzés esetén az koncentrátumot és a gélt hígítsa fel vízzel 1:1 arányban, kenje fel, masszírozza be, majd 20 perc után mossa le, vagy vizes törülközővel törölje le.
 • A magnézium felszívódását gátolhatják a különböző testápolók, krémek, így ezek alkalmazását halassza az Ősi Magnézium készítmények felhelyezése utáni időszakra.
 • Szembe és nyálkahártyára ne kerüljön!
 • Magas hőtől, napsugárzástól védve, szobahőmérsékleten.

Minőségét megőrzi 3 évig.

Organity ősi magnézium koncentrátum kiszerelése: 200ml

Tájékoztatás

Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

 

Adatok
Tömeg
400 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek
Web Analytics