Nature Cookta utifű maghéj 300g

Nature Cookta utifű maghéj 300g

A megfelelő rost mennyiség fogyasztása biztosítja szervezetének a megfelelő kiválasztást, ami az emésztőrendszer hatékony működéséhez szükséges, valamint biztosítja a szervezet számára az élelmiszerekben található minden fontos tápanyag felszívódását. 

1 726 Ft
Egységár: 5,75 Ft/g
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Az emésztőrendszer tisztítója

Táplálkozásunkban nagyon fontos, hogy minden alapvető tápanyagból megfelelő mennyiség kerüljön szervezetünkbe. A rost bevitelen kitűnően javíthatunk az útifű maghéj fogyasztásával. A psyllium husk, vagyis az útifű maghéj egy rostban nagyon gazdag, Iránban és Indiában őshonos növény. Főképp gyógyászati célra használják fel, és egyre inkább elterjedő félben van. Jótékony hatásai között az emésztésre és a bélrendszerre gyakorolt pozitív hatásait kell megemlíteni. Megfelelő mennyiségű rost fogyasztásával hatékonyan javulhat bármilyen emésztési vagy bélrendszeri problémánk. Elsősorban az emésztésre gyakorolt pozitív hatásai miatt kedveljük, de ugyanennyire fontos, hogy javítja a glükóz toleranciát, így cukorbetegek számára is kifejezetten javasolt. 

Laktató ételeket kapunk végeredményként az útifű maghéj használatával, ráadásul kalóriaszintünket sem emeli meg. Fontos, hogy fogyasztása során sok folyadékot fogyasszunk, mert nagyon elvonja a vizet a szervezetből. Ezt a vízmegkötő képességet használhatjuk ki, ha ételeink elkészítéséhez használjuk fel.

Az útifű maghéj hatása

  • Magas rosttartalmának köszönhetően a bélrendszer megtisztul, a bélflóra egyensúlyba kerül. A géles anyagot a szervezet nem dolgozza fel, hanem végighalad az emésztőrendszeren, így távolítva el a felraktározódott bomlásterméket.

Nature Cookta útifű maghéj tápanyagtartalma (100g-ba)

  • Kalória 378 kcal/1581kJ
  • Szénhidrát 88,9g
  • Fehérje 0g
  • Zsír 0g
  • Rost 77,8g

Az útifű maghéj összetevői

  • 99%-os tisztaságú útifű maghéj

Nature Cookta útifű maghéj felhasználása

  • Főzelékek, mártások sűrítésére kiváló, leveseinket is gazdagabbá teszi.
  • Nagyon finom gyümölcspüré készíthető az útifű maghéjjal, és pudingokhoz is nagyon jó. Kenyereket, péksüteményeket készíthetünk vele, ha a liszthez adunk belőle. A legnagyobb probléma sok paleolit kenyér készítésekor, hogy a tészta vizes marad, de ez a probléma is megoldható ennek a különleges növénynek a használatával.
  • Tisztító kúrához 2 dl folyadékban keverjünk el egy evőkanál útifű maghéjat, és ezt azonnal igyuk meg. Így a zselésedés már a gyomorban fog megkezdődni. Tegyük reggel és este, étkezés előtt körülbelül fél órával. Fontos, hogy fogyasztásakor sok folyadékot igyunk!
  • Nagyon jól lehet használni Paleo ételek sűrítésére is! 
  • Kúrához tisztításhoz emésztési problémák esetén 1 pohár (min. 2dl) vízbe -lehet gyümölcslé, tea is- 1 evőkanállal rakjunk az útifű maghéjból, keverjük el gyorsan, majd azonnal fogyasszuk el. A nap folyamán fontos a megfelelő folyadékbevitel (min. 2 liter), tiszta víz formájában! 

Két éven aluli gyermekek, vagy várandós, szoptató nők számára fogyasztását nem ajánljuk.

Nature Cookta utifű maghéj kiszerelése: 300g

 

 


Tájékoztatás

Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

 

Adatok
Tömeg
300 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
Web Analytics