TOP termékek

NATURE COOKTA PARAJDI ÉTKEZÉSI SÓ 1000G

NATURE COOKTA PARAJDI ÉTKEZÉSI SÓ 1000G
NATURE COOKTA PARAJDI ÉTKEZÉSI SÓ 1000G

A só fogyasztása vízháztartásunk szabályozása mellett más okokból is kiemelten fontos. A sónak ismert sejtvédő hatása van, agysejtjeinket fokozottan óvja meg az elsorvadástól.

Bővebben
768 Ft
Egységár: 1,54 Ft/g
Részletek

A só táplálkozásunk elengedhetetlen és szerves része, rendkívül sok pozitív élettani hatással bír. Az emberei szervezet nagy részt vízből és sókból tevődik össze, így feltétlenül szükségünk van a mindennapos sóbevitelre.

A Nature Cookta Parajdi Étkezési Só különlegessége, hogy kifejezetten kézzel bányászott és aprított sóról van szó. Tisztasága természetes módon nagyon nagy, minden adalékanyagtól és környezeti szennyeződéstől mentes termék. Az Erdélyben bányászott parajdi só rengeteg ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz. Fontos tisztázni, hogy alapvetően só fogalma alatt nem a hagyományos konyhasót értjük, hanem a természetes, külső behatásoktól védett sókat, melyek különböző mennyiségben tartalmaznak hasznos ásványi anyagokat. A parajdi sóról köztudott, hogy az Ősóceán kiszáradásakor keletkezett, a védett környezet miatt pedig teljes mértékig meg tudta őrizni tisztaságát, ráadásul a benne található ásványi anyagok és nyomelemek mennyisége és minősége kiemelkedő a sók között. Figyelemreméltóan magas NaCl tartalma (97%) mellett 84-féle ásványi anyagot és nyomelemet is tartalmaz.

A Parajdi só jótékony hatása

  • A só fogyasztása vízháztartásunk szabályozása mellett más okokból is kiemelten fontos. A sónak ismert sejtvédő hatása van, agysejtjeinket fokozottan óvja meg az elsorvadástól.
  • A vesének is nagy szüksége van a sóra a szervezetben túl nagy mennyiségben felhalmozódó savak megszüntetésére és azoknak vizelettel való ürítésére.
  • Ezen felül a só természetes antioxidánsként is működik, eltávolítja a szervezetünkben felhalmozódó toxikus salakanyagokat.
  • A vérnyomás szabályozásban a só természetes segítséget nyújt, valamint az izomzat és a testi erőnlét fenntartását is elősegíti.
  • A rendszeres és jó minőségű só fogyasztása megvéd a visszerek kialakulásától, és a hajszálerek megrepedésétől.

A Parajdi étkezési só felhasználása

  • Kitűnően kiválthatja a hagyományos asztali sót, egészséges megoldást jelentve a napi sóbevitelünk fedezésére.
Nature Cookta Parajdi étkezési só kiszerelése: 1000g

 

 


Tájékoztatás

Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

 

Adatok
Tömeg
500 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek
Web Analytics