TOP termékek

MECSEK TEA DIÓLEVÉL 50G

MECSEK TEA DIÓLEVÉL 50G
MECSEK TEA DIÓLEVÉL 50G

diólevélnek keserű nyálkahártya-összehúzó, tonizáló hatása van, cserzőanyagokban nagyon gazdag. Összehúzó, cserző hatását a levél tannintartalma, baktériumölő, gombaölő, rovarölő és rovarriasztó  hatását pedig a vele kapcsolatban lévő ellagénsav okozza.

Bővebben
424 Ft
Egységár: 8,48 Ft/g
Részletek

A diólevélnek keserű nyálkahártya-összehúzó, tonizáló hatása van, cserzőanyagokban nagyon gazdag. Összehúzó, cserző hatását a levél tannintartalma, baktériumölő, gombaölő, rovarölő és rovarriasztó  hatását pedig a vele kapcsolatban lévő ellagénsav okozza. 

A diólevél kémiai összetevői között megemlítendő, hogy mintegy 0,03 %-ban illóolajat is tartalmaz. Ennek az illóolajnak érezzük az illatát, ha a diólevelet megdörzsöljük, és ez az, ami olyan kellemessé teszi a diófa közelében tartózkodást. Az illóolaj vizes desztillálással nyerhető ki, sűrűsödése 15 C-fokon következik be.

Székrekedés ellen nemcsak Európában, hanem Kínában is alkalmazzák. A diólevél-főzet, tea mindenféle emésztési zavar (és az ennek következtében fellépő étvágytalanság)és bélhurut esetén jól alkalmazható.

Mecsek diólevél szálas kiszerelése: 50g

 


Tájékoztatás

Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

 

Adatok
Tömeg
50 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek
Web Analytics