Új jelszó kérése
Kategóriák
TOP termékek
Partnereink
Termék részletek


Mama gyógynövényei cickafarkfű 50 g

Mama gyógynövényei cickafarkfű 50 g
140 Ft140
Egységár: 2,8 Ft/g

A Mama gyógynövényei cickafarkfűben található illóolajok miatt jó a gyomor problémákra, a gyulladásra és nyugtató hatása van.

 • Cickafark - Achillea Collina

  Olyan gyógynövény, amely nem hiányozhat életünkből. Sok súlyos betegség esetén a legjobb segítőnk, elsősorban mégis a nők számára fontos.

  Cickafarkfű

  A virág latin nevét (Achillea millefollium) a következőképpen értelmezhetjük: az „Achillea" természetesen Achillésre utal, a második a levelek kinézetére: „millefollium" azt jelenti ezerlevél. A cickafarkfű lándzsás leveleinek csupán egyik oldalán akár 50 levélke is kialakulhat, ezért valóban úgy tűnik, mintha ezer levele volna. Az angolszász hagyomány már kissé reálisabban látta a dolgot, hiszen népi szóhasználattal százlevelűfűnek is nevezték a cickafarkot.

  Általánosan javallt

  • nőgyógyászati problémákra
  • veseműködés szabályozására
  • gyomorbántalmakra, puffadásra

  A cickafarkfű minden szempontból a lehető legkedvezőbben befolyásolja a női medence szerveit

  Petefészek gyulladásnál gyakran már az első cickafark ülőfürdő megszünteti a fájdalmakat és fokozatosan elmúlhat a gyulladás is. 

  A cickafark főzetével végzett lemosások és ülőfürdők segítségével megszüntethetjük az igen kellemetlen hüvelyviszketést. 

  Ugyancsak hatásosak ezek a fürdők idős emberek és gyerekek ágybavizelése valamint fehérfolyás kezelésében de ezekben az esetekben napi két csésze cickafarkfű teát is ajánlatos meginni!

 • Tömeg
  50 g/db
Webáruház készítés
Web Analytics