TOP termékek

MAMA TEA CICKAFARKFŰ SZÁLAS 50G

MAMA TEA CICKAFARKFŰ SZÁLAS 50G
MAMA TEA CICKAFARKFŰ SZÁLAS 50G

A Mama gyógynövényei cickafarkfűben található illóolajok miatt jó a gyomor problémákra, a gyulladásra és nyugtató hatása van.

Bővebben
333 Ft
Egységár: 6,66 Ft/g
Részletek

Cickafark - Achillea Collina

Olyan gyógynövény, amely nem hiányozhat életünkből. Sok súlyos betegség esetén a legjobb segítőnk, elsősorban mégis a nők számára fontos.

Cickafarkfű

A virág latin nevét (Achillea millefollium) a következőképpen értelmezhetjük: az „Achillea" természetesen Achillésre utal, a második a levelek kinézetére: „millefollium" azt jelenti ezerlevél. A cickafarkfű lándzsás leveleinek csupán egyik oldalán akár 50 levélke is kialakulhat, ezért valóban úgy tűnik, mintha ezer levele volna. Az angolszász hagyomány már kissé reálisabban látta a dolgot, hiszen népi szóhasználattal százlevelűfűnek is nevezték a cickafarkot.

Általánosan javallt

  • nőgyógyászati problémákra
  • veseműködés szabályozására
  • gyomorbántalmakra, puffadásra

A cickafarkfű minden szempontból a lehető legkedvezőbben befolyásolja a női medence szerveit

Petefészek gyulladásnál gyakran már az első cickafark ülőfürdő megszünteti a fájdalmakat és fokozatosan elmúlhat a gyulladás is. 

A cickafark főzetével végzett lemosások és ülőfürdők segítségével megszüntethetjük az igen kellemetlen hüvelyviszketést. 

Ugyancsak hatásosak ezek a fürdők idős emberek és gyerekek ágybavizelése valamint fehérfolyás kezelésében de ezekben az esetekben napi két csésze cickafarkfű teát is ajánlatos meginni!


Tájékoztatás

Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

 

Adatok
Tömeg
50 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek
Web Analytics