Új jelszó kérése
Kategóriák
TOP termékek
Partnereink
Termék részletek


Dénes-Natura Lenmag 250g

Dénes-Natura Lenmag 250g
265 Ft
Egységár: 1,06 Ft/g

A lenmagban rejlő többféle érték közül kiemelhető elsőnek a növényvilágban szinte egyedülállóan magas fitoösztrogén tartalom. 

 • Természetes növényi Omega-3 tartalom

  lenmag tartalmaz magas százalékban Omega-3 zsírsavakat. Továbbá egy, a nedvesség hatására kiváló vegyületet, aminek hatása a béltraktus belső hámrétegének karbantartásával és a béltartalom továbbításával segíti a táplálék minél előbbi kiürülését. A bél simaizom részének ingerlésével az un. perisztaltikus mozgást erősíti.

  Ez a székrekedésben szenvedőknek lehet segítség. Fontos megjegyezni, hogy az elegendő, sőt inkább a bőséges folyadékfogyasztás ez esetben rendkívül fontos, hiszen a kevés nedvesség miatt, esetleg a bélben összecsomósodott lenmagtól dugulás jöhet létre. Mindez a lenmagpehely esetében is igaz, azonban egyénileg változó mértékben.

   

  Javaslat

  Mindenki "kísérletezze" ki, hogy neki a lenmag milyen formában felel meg, amennyiben a székrekedés megszüntetése lenne a cél.

  A téma megközelítően teljes képéhez a lenmagpehelyről írtakat is kérem figyelembe venni.

   

  A csíráztatott lenmag felhasználása:

  • Fogyasztásához bőséges folyadék bevitele szükséges ( 3 dl/ 1 ek).

  Javasolt adag

  • 2 ek/nap.
   Kiszerelés: 250 g

  Tájékoztatás

  Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

   

 • Tömeg
  250 g/db
Webáruház készítés
Web Analytics