TOP termékek

Cikkek az egészségről - blog

Chérie Carter-Scott: Kapsz egy testet

2017.10.27 09:14

Kapsz egy testet

Abban a pillanatban, amikor megérkeztél ide a földre, kaptál egy testet, hogy otthotn adjon szellemi lényedek. Ebben a testben raktározódik el valódi "éned" - mindazok a remények, álmok, félelmek, gondolatok, várakozások,  és hiedelmek, melyek azzá az egyedülálló emberi lénnyé tesznek, aki vagy. Ám jóllehet életed egész tartama alatt együtt fogtok utazni, te és a tested mindig megmaradtok két különálló és független létezőnek.

E test célja az, hogy ütközőként szolgáljon közted és a külvilág között, és végig fuvarozzon ezen a játékon, amit életnek nevezünk. Tanítódként szolgál, továbbá néhány kezdeti és alapvető leckében arról, hogy mit tesz embernek lenni. Ha nyitott vagy mindazokra a leckékre és ajándékokra, amelyeket a tested kínál számodra, a bölcsesség és a kegyelem értékes morzsáiban részesülhetsz, amelyek előre vihetnek fejlődésed ösvényén. Elláthat azzal az alapvető tudással és megértéssel, amelyre szükséged lesz, hogy gyökeret ereszthess benne, mielőtt tovább lépnél utadon.

A neked jutott test a tiéd, amíg e világon tartózkodsz. Akár tetszik, akár nem, elfogod-e vagy sem, ez az egyetlen, amit erre az életedre kapsz. Első lélegzetvételedtől szíved utolsó dobbanásáig végigkísér. Mivel a testeddel kapcsolatos üzletpolitika nem tesz lehetővé sem reklamációt, cserét, elengedhetetlen, hogy megtanuld puszta hordozó edényből szeretett társaság és életfogytig szövetségese alakítani, hiszen a testedhez fűződő kapcsolatod életed legalapvetőbb és legfontosabb kapcsolata; az a tervrajz, melynek alapján az összes többi kapcsolatod felépülhet.

Mindnyájan eltérő kapcsolatban vagyunk a testünkkel. Gondolhatsz a sajátodra személyre szabott otthonként, amelye mélyen megfelel a lelked és a szellemed számára. Vagy érezheted úgy, hogy a tested nem illik jól a lényedhez, és így egy kényelmetlen kalitkában vergődsz. Talán szoros kapcsolatban vagy a testeddel, és úgy érzed, hogy könnyed, kielégítő és meghitt kötelékek fűznek hozzá. Ám az is meglehet, hogy kényelmetlenül érzed magad a bőrödben, és azt szeretnéd, ha más lenne a tested - erősebb, soványabb, egészségesebb, vonzóbb vagy kevésbé esetlen. Előfordulhat, hogy idegennek érzed, mintha csak valami tévedés történt volna, amikor a testeket ki utalták. Nem számít, milyen érzésekkel viselkedsz a tested iránt, ez a tiéd és a kapcsolat, amiért kialakítanál vele, jelentős szerepet fog játszani életed élményének minőségében.

Az első szabály kihívása testeddel kötött béke, hogy eredményesen tölthette be rendeltetését, és megoszthassa veled az elfogadásról, az önbecsülésről, a tiszteletről és a gyönyörűségről szóló leckét. Ezeket az alapelveket mindenkinek el kell sajátítani a, mielőtt képessé vállal arra, hogy sikeresen járja be életét élete útját.

Szeretnéd megtanulni JÓL élni az életed, tekintsd meg az életízesítő oldalunkat!

Web Analytics