TOP termékek

Cikkek az egészségről - blog

Fizesd meg az árát!

2015.05.14 13:00

Olcsón?Egy vásárlónk megpróbálta a lehető legköltséghatékonyabban megszerezni azt a két kapszulát, amit rendelt. A megoldási lehetőségekről eszembe jutott, hogy az ember lehet, hogy furfangos, de... (a többi kiderül a cikkből, KATTINTS A TOVÁBB GOMBRA!)

Egyszer egy kedves vásárló felhívott, hogy szeretne vásárolni egy vitamint nálunk, mert itt a legolcsóbb. (Azt sokkal jobban szeretném hallani, hogy egy barátom ajánlotta Önöket, mert nagyon jó tapasztalata volt, vagy mert nagyon szimpatikus a honlapuk stb...).

De itt még nem volt vége. Azt a kérdést kaptam még, hogy valamilyen módon ingyen nem kaphatja-e meg a terméket, van ingyen postázás?

Sovány malac

Mondtam, hogy ilyen nincs, de a legolcsóbb, ha 2 napos szállítással kéri a csomagot és előre utal. 
Kiderült, hogy a nagyker közben árat is emelt, így közel 500 Ft-al el is volt árazva a termék (s mivel 2 db-ot vásárolt, így + 1000 Ft-os kedvezmény volt már). A végső ötlet viszont már engem is meglepett:

- "Mi lenne, ha kivenném a vitamint a dobozából és levélként adnám fel?!" Ez kb. 500 Ft-ot jelentett volna ajánlott levélként 690 Ft futárszolgálat helyett.

Mondtam a hölgynek, hogy így is 1000 Ft-ot minimum spórolt, szerintem az a 690 Ft így már nem lehet annyira sok.

Mondta, hogy átgondolja és jelentkezik. Végül újra felhívott és a fiával átutaltatta az összeget.

Van lejjebb?

Elgondolkodtam, hogy miért van az, hogy bizonyos dolgok ennyire alacsony szintre tudnak kerülni???

Kész árvadászatot vagyunk hajlandóak tenni bizonyos termékekért, hogy 10, 100 Ft-al olcsóbbban megkapjuk. 
Igaz, hogy több időt és pénzt is elnyel, de elmondhatjuk, hogy az 1 kg krumplit 199 Ft helyett 179 Ft-ért vettük.

Nagyszerű!

A konzerv teszt

A múlt héten olvastam egy konzerv kukorica tesztet az interneten. A multik márkás termékei egész jól leszerepeltek. Igaz, hogy olcsó volt, de a minősége is gyenge. Az egyik cím így hangzott: "Kukoricát konzervből? Akad köztük ehető?"

  • Sápadt, aprószemű, íztelen. Ezek a jelzők jutottak eszembe hirtelen.
    Akárhogy forgattuk a dobozt, nem derült ki, melyik országban töltötték, pedig jó lenne tudni, hogy a hazaszeretetünk ne csorbuljon, bízva abban, hogy ez nem magyar. Itt kellett először elővenni a konzervnyitót, mert nem volt tépőfül a tetején. Jobb lett volna, ha zárva hagyjuk – ennek szaga van, erős, kellemetlen.
  • Felnyitás után érezhető volt a doboz saját szaga, fémes, állott, mintha évek óta várt volna arra, hogy valaki belekóstoljon. Az acetonos élmény itt is megvolt, úgy tűnik, a rosszabb minőségű kukoricakonzerveknek ez feltétlen velejárója.

Mindig megrettent, amikor azt látom, hogy emberek ilyet vesznek. Csak azért "mert olcsó" és "különben is a drágábban is ez található!"

Hát nem. Azt hiszem senki nem lenne hajlandó eladni mondjuk 50%-al olcsóbban, mert most megakciózza.

A drága és jó minőségű terméket senki sem lenne hajlandó az ára alatt eladni, kivéve ha valamilyen nyomós oka lenne. Ha meg valami gyenge minőségű, eleve nem is lehet eladni drágán.

Értékeled magad?

S akkor még hol van az, amikor értékeled magadat?!

Mindenféle szír-szart hajlandó vagy magadra aggatni (kétes minőségű kínai cucc) vagy bármit megenni, aminek a csomagolása csillogó!

Amit eszel, az leszel! - gondolj csak bele, hogy disznóvágáskor azt eszed meg, amit a disznó összeevett élete alatt. 
És akkor gondolj bele, hogy amit nézel, az tölti ki a gondolataidat. Tehát amit nézel, úgy gondolkodsz!

Véleményed? Írd meg bátran!

Web Analytics