TOP termékek

DR.MARCUS ACIDOPHILUS + BIFIDUS 300MG KAPSZULA 90DB

DR.MARCUS ACIDOPHILUS + BIFIDUS 300MG KAPSZULA 90DB
DR.MARCUS ACIDOPHILUS + BIFIDUS 300MG KAPSZULA 90DB
5 520 Ft
Egységár: 61 Ft/db
Részletek

Az Acidophilus

A hasznos bélbaktériumok(más néven probiutikumok)rendszeres pótlását immunrendszerünk karbantartása szükségessé teszi.Életmódunk(sok stressz,esetleg túl kevés mozgás is)és a nem megfelelő(növényvédőszerekkel kezelt,és más káros környezeti hatásnak is kitett) élelmiszereink,esetleg káros étkezési szokásaink túlterhelik emésztőrendszerünket. A nagy mennyiségű, nehéz, túlfűszerezett étel és alkohol különösen károsítják a normál bélflórát, amely pedig nélkülözhetetlen az emésztési folyamatokhoz, a jó bélműküdéshez.

Ilyenkor elszaporodhatnak a belekben az amúgy normálisan, de kis mennyiségben előforduló gombák, melyek nehezen szüntethető hasmenéses állapotot idéznek elő. A bélflóra helyreállításában a Lactobacillus Acidophilus jelenti a segítséget. Az Acidophilus kedvezőtlen környezetet teremt a különféle kórokozók, például gombák (Candida Albicans), baktériumok (kóli bacillus, mikrokokkuszok) számára. További előnye, hogy ő maga is elősegíti egy gyenge antibiotikum, a colicin termelődését. Segít a tejfehérjék, az aminosavak és a laktóz feldolgozásában.

Leginkább károsító hatásúak azonban az antibiotikumok, mivel ezeket hosszabb ideig kell folyamatosan szedni.

A Lactobacillus nemcsak a belekben, hanem például a hüvelyben is kifejti optimális hatását. Ez a fontos baktérium szerves összetevője a hüvely flórájának, itt is segít megakadályozni a Candida és más nem kívánatos mikrobák elterjedését. A gombák elszaporodásának gyakori helye még a láb és körmök. Az Acidophilus szedése ebben az esetben is segíthet, de a terápiát ilyenkor helyi kezeléssel is ki kell egészíteni.

A Lactobacillus Acidophilus a normál szájflóra alkotórésze, hiányában kelletlen szájszag alakulhat ki. Az Acidophilus pótlásának kézenfekvő lehetőségét kínálja a Márkus-féle Acidophilus+ Bifidus nevű készítmény, mely kapszulánként 1 milliárd aktív Lactobacillus Acidophilust tartalmaz. A Márkus-féle Acidophilus+ Bifidus a házipatika nélkülözhetetlen része, melyet szükség esetén a család minden tagja fogyaszthat. Adható gyermekeknek is (testsúlynak megfelelő dózisban). Ha a kisgyermek nem tudja lenyelni a kapszulát, azt szét is lehet szedni és tartalmát egy kis kanál joghurtba keverve beadni. Gyermekeknél különösen nagy gondot kell fordítani a normál bélflóra helyreállítására, hiszen ennek hiányában a tápanyagok felszívódása romlik, és ez kihathat a gyermek testi és szellemi fejlődésére.


Tájékoztatás

Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

 

Adatok
Tömeg
120 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek
Web Analytics