TOP termékek

DR.CHEN KOLESZTÁR 800 FILMTABLETTA 60DB

DR.CHEN KOLESZTÁR 800 FILMTABLETTA 60DB
DR.CHEN KOLESZTÁR 800 FILMTABLETTA 60DB

A Kolesztár 800 tabletta hozzájárulhat a megfelelő koleszterinszint fenntartásához növényi szterinekkel. A természetes növényi szterinek klinikailag bizonyítottan csökkentik a vér koleszterinszintjét.

Bővebben
3 348 Ft
Egységár: 56 Ft/db
Részletek

A termék szedése kizárólag olyan személyek számára ajánlott, akik csökkenteni kívánják vérük koleszterinszintjét. Amennyiben koleszterinszint-csökkentő orvosi kezelés alatt áll, a készítményt csak orvosi felügyelet mellett javasolt fogyasztani. Kerülni kell a növényi szterinek 3g/nap mennyiséget meghaladó fogyasztását. Várandós és szoptatós kismamák, valamint öt éven aluli gyermekek számára fogyasztása nem ajánlott.

A természetes növényi szterinek hozzájárulhatnak a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához, klinikailag bizonyítottan csökkenthetik a vér koleszterinszintjét.

A készítmény javasolt napi adagolásával (1 x 1 tabletta) 800 mg növényi szterin bevitel érhető el. Jobb hatásfokot érhetünk el napi 2x1 tabletta alkalmazásával. A normál koleszterinszint fontos faktor a szív és az érrendszer egészségének fenntartásához.

A vér koleszterinszintje számára előnyös az étrendbe jelentős mennyiségű zöldség, gyümölcs, beillesztése a karotinszint fenntartása érdekében. Javasolt kerülni a kései, nehezen emészthető ételekből készített vacsorát.
A kiegyensúlyozott étrend, mely növényi szterineket is tartalmaz szerepet játszik a koleszterinszint egészséges mértékének fenntartásában, ezáltal a szív és érrendszer egészségének támogatásában.

Összetevők 1 tablettára

  • növényi szterinek (85,8%)
  • keményítő
  • térfogatnövelő: magnézium-sztearát
  • csomósodás gátló: dextrin
  • filmbevonó: HPMC, PEG.

Hatóanyagok napi 1 tablettára

  • Növényi szterinek: 800 mg.

Adagolás

  • Napi 1 x 1 tabletta bőséges folyadékkal lenyelve.

Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.


Tájékoztatás

Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

 

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Web Analytics