TOP termékek

DR.CHEN TEA GINSENG INSTANT 200G

DR.CHEN TEA GINSENG INSTANT 200G
DR.CHEN TEA GINSENG INSTANT 200G
DR.CHEN TEA GINSENG INSTANT 200G
DR.CHEN TEA GINSENG INSTANT 200G
DR.CHEN TEA GINSENG INSTANT 200G
DR.CHEN TEA GINSENG INSTANT 200G
DR.CHEN TEA GINSENG INSTANT 200G

A ginseng segíthet a szellemi és fizikai frissesség megőrzésében, támogatja az immunrendszert. Serkentőleg hat az egész szervezetre, mozgósítja annak energiáit. Betegségek utáni lábadozáskor hasznos kiegészítés.

Bővebben
1 865 Ft
Egységár: 9,33 Ft/g
Részletek

Ginseng a szellemi felfrissülésért

Joggal mondják a kínaiak, hogy a Changpai-hegyről származó ginsenggyökér (Panax ginseng) aranyat ér. Kínában 5000 éve használják, mára az Európai Gyógyszerkönyvben is szerepel. Egy kínai legenda szerint a Ginseng növény megvilágosítja a tudatot, javítja az emlékezőképességet, aktivizálja a kreativitást, vagyis teljesebbé, élvezetesebbé teszi az életet, jelentősen javítva annak minőségén. Rendkívül jelentős sejtmegújító, roboráló hatása. Az ember ezerféle baját tudja orvosolni, ezért napjainkban nálunk is egyre inkább elismerik gyógynövényként. Több fajta Ginsenget különböztetünk meg a lelőhelye szempontja szerint: az ázsiai ginzeng (Panax ginseng), az amerikai (P. quinquefolius) és az eleutheronak rövidített szibériai ginzeng (Eleutherococcus senticosus). 

A Ginseng hatóanyagai és egészségügyi hatásai

  • A ginseng számos hatóanyagot tartalmaz: szaponinokat, olajokat, fitoszterolt, szénhidrátot, aminosavakat, vitaminokat és peptideket. Szellemi és fizikai erőnlétfokozó,  számos Magyarországon is kapható, kínai eredetű potencianövelő készítmény alapanyaga.
  • A hatásért felelős vegyületek, a ginsenoidok a stressz által okozott tüneteket szüntetik meg, és növelik a szellemi, fizikai teljesítőképességet.
  • A ginseng alkalmazható a munkateljesítmény fokozására, a koncentráló képesség növelésére, betegség utáni lábadozásokban, fáradtság, kimerültség esetén.
  • Egyéb összetevők a panaxanok, melyek a vércukorszintet csökkentik és a poliszacharidok, melyek immunerősítő hatásúak.
  • Egyes tanulmányok szerint a ginseng egyes frakciói antioxidáns hatással rendelkeznek, és jelentős szerepet játszhatnak az érelmeszesedés, a máj és a szembetegségek kialakulásának megelőzésében. 
  • A szakértők egyértelműen elismerik a ginzeng általános szervezeterősítő, tonizáns hatását.

Dr. Chen Ginseng Instant tea fogyasztása

  • Naponta 1-2 csésze tea fogyasztása javasolt.
Dr. Chen Ginseng Instant tea kiszerelése: 200g

 

 


Tájékoztatás

Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

 

Adatok
Tömeg
200 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Web Analytics